Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik banknál vagy? Hová...

Melyik banknál vagy? Hová megy a GYESed, GYEDed, és a többi? Én a Raiffeisennél, de váltani akarok. Melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is raiffeisen-es vagyok! Attól függ, hogy miért akarsz váltani!? A saját igényeidet figyelembe véve kell bankot keresned!
2010. okt. 8. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Én OTP immár 8 éve, teljesen elégedett vagyok vele. Igaz, nekem még Junior kártyám van (még egy évig, 24 éves korig lehet ha minden igaz), annak elég kedvező feltételei vannak, de szerintem egy év múlva lehet, hogy utánajárok a többi banknak is.
2010. okt. 8. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is Raiffeisenes vagyok, lendület számlacsomagom van, és gondolkodtam a váltáson. De más bankoknál is ami legalább ennyit nyújt, ott sem olcsóbb. Így nem váltottam.
2010. okt. 8. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:

OTP Net csomagom van, de lecserélem, mert 500 ft havonta, szerintem drága.

Ha váltani akarsz nézd meg ezt:

[link]

Alul van egy xls táblázat a különféle csomagokról, mondjuk tavalyi, de azért jó. Lényeg, hogy sok bank van, ahol ingyenes a számla, érdemes végigmatekozni, hogy mennyi kp felvéted van, mennyi csop.beszedési, meg eseti utalás, és ilyenek.

2010. okt. 9. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!