A saját tapasztalatomat írom le, én már kiskoromban tudtam értékelni amit kaptam, még az olcsóbbat, is, de az volt a lényeg hogy volt, az mindegy volt, hogy milyen
2023. ápr. 7. 09:50
2/10 anonim válasza:
A Ruhat annyira nem teszi tönkre,ugye att viseli és vannak balesetek,de a játekokra meg nem tud úgy vigyázni főleg a könyvekkel történnek balesetek.ő 2 éves lesz
Szerintem.olyan 4 éves korára már elég okos egy gyerek és megérti jobban
2023. ápr. 7. 10:03
3/10 anonim válasza:
A 10 évesem még most sem
2023. ápr. 7. 10:11
4/10 anonim válasza:
Nàlunk kb 1,5 éves koruktól.
Most egy egyszerű zokni is ovàciót vált ki, pedig nem ritkán kapnak🫣
3 és 3,5 évesek.
Szerintem ilyen típusúak
Én is ilyen vagyok..
Egy önzetlen cukorkának, cselekedetnek idegentől úgy tudok örülni, mint a lottó 5-ösnek.
2023. ápr. 7. 10:11
5/10 anonim válasza:
Értékelni azért tág fogalom. Én 32 évesen sem tudom azt értékelni, ha valaki nem rám gondol amikor ajándékot vesz nekem, hanem magára. Ezért a gyerekemtől sem várom el, hogy vigyorogjon mint a tejbetök, de azt igen, hogy illedelmes legyen. Ne vágjon egy ördögűzős hisztit, mert nem azt kapta amit akart, de nem is kell megjátszania magát. Alapból nem olyan ajándékot veszek (és a család sem) ami egy gyereknek nem ajándék. Inkább megveszem a huszadik sípos seggű lovat, mint hogy zoknit kapjon, mert ez róla szól, nem arról, hogy én mit akarok.
2023. ápr. 7. 10:14
6/10 anonim válasza:
4. Vagyok
3 és 4,5 évesek
2023. ápr. 7. 10:15
7/10 anonim válasza:
Játékot, amit szeret, nagyon hamar. Ruhákat csak kamaszként kezdte el értékelni.
Most 16 éves lány.
2023. ápr. 7. 12:48
8/10 anonim válasza:
Másfél éves. Bármilyen új játéknak nagy lelkesedéssel örül. Vigyázni viszont semmire sem tud még.
2023. ápr. 7. 13:11
9/10 anonim válasza:
5-s
Szerintem arra gondol a kérdező,hogy tönkre teszi-e vagy sem..tehát értékeli ha nem csapkodja a földhöz..vagy letojha és tönkre teszi..
A te gyermeked nem értékeli még mert a 10. sípolós sz*rt is megveszed csak csöndbe legyen :):)
Majd később se értŕkeli a 100 ezret telefont,vagy a notebook ot.
2023. ápr. 7. 14:05
10/10 anonim válasza:
9. Hát ha te ebből ezt szűrted le nagyon sajnállak. Szerintem meg arra gondolt, örül-e annak, hogy ha nem olyat kap amit akart. Mivel nem fejtette ki a kérdező, nem tudom miért gondolod, hogy a te véleményed fontosabb lenne. És de képzeld értékeli. Mert olyat veszek neki amit szeretne. Mert fontos az, hogy neki is ajándék legyen. Én sem örülnék ha a férjemtől porszívót kapnék. Az meg, hogy ezt feltételezed, hogy azért veszek neki bármit is, hogy csendben legyen, többet árul el rólad, mennyire rosszindulatú ember vagy. Lehet nem értesz velem egyet, de rossz anyának tartani ezért valakit elég gusztustalan. Ezt tanítod a gyerekednek is? Mert akkor van egy rossz hírem🤭
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!