Hogy tanitsam be a gyerekeket az onallo felkelesre es iskolaba menetelre?
Munkat valtok majustol. Az uj munkahelyemen korabban fogok kezdeni annyival, hogy nem tudom felebreszteni a gyerekeket. A felebredessel lenne a gond, mert Mar volt olyan, hogy egyedul mentek suliba, akkor felhivtam oket, h kelljenek fel, aztan Meg 2x. De most ezt nem lehet, mert uj a munkahely. A kissebbik felebred, ha felhivom Telefonen, de nem tudom, hogy felebredne e ha csak ebreszto ora lenne.sajnos a nagyobbik nehezebb en ebred. De a kissebbik mindig fel tudja ebreszteni. A nagyobbik mely alvo plusz a hallasa nem a legjobb. Ezert a kisebbiket szoktam felhivni, mikor ugy Jon ki, h egyedul mennek suliba. Atviszi a telot a nagyobbnak es beszelek vele. A problema ott van, h most nem fogom tudni felhivni oket.
Az utolso 2 hetben modomban all gyakorolni veluk (elindulok korabban es esetleg felhivom oket, h felkeltek e.)azt persze megbeszelem a nagyobbal, h irjon v csorgess en Meg ha felkeltek/elindultak/odaertek.(delutan a nagyobb szokott a kisebb ert menni es egyutt mennek haza. Ezt mar honapok ota igy csinaljuk)
Vkinek barmilyen otlete, tapasztalata van, szivesen olvasom.
Koszi a valaszokat. Azert nem gyakorolunk mar most mert iskola szunet van a heten es jovo heten.
Ezen agyaltam en is h ha mas nem, mielott elkezdek hivatalos an dolgozni, akkor kell felhivjam oket, mas nem marad. Igy fel oraval hamarabb kellnek mint kene, de ez van. 13 es 9 evesek. Lanyok.
Lehet h figyelmen kivul hagytal egy lenyeges reszt,
Uj a munkahely. Koszi Meg egyszer
És ha új munkahely? Attól még nem rabszolgatartók gondolom?
De mint harmadszor írom gondolom wcre ki lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!