Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tanitsam be a gyerekeket...

Hogy tanitsam be a gyerekeket az onallo felkelesre es iskolaba menetelre?

Figyelt kérdés

Munkat valtok majustol. Az uj munkahelyemen korabban fogok kezdeni annyival, hogy nem tudom felebreszteni a gyerekeket. A felebredessel lenne a gond, mert Mar volt olyan, hogy egyedul mentek suliba, akkor felhivtam oket, h kelljenek fel, aztan Meg 2x. De most ezt nem lehet, mert uj a munkahely. A kissebbik felebred, ha felhivom Telefonen, de nem tudom, hogy felebredne e ha csak ebreszto ora lenne.sajnos a nagyobbik nehezebb en ebred. De a kissebbik mindig fel tudja ebreszteni. A nagyobbik mely alvo plusz a hallasa nem a legjobb. Ezert a kisebbiket szoktam felhivni, mikor ugy Jon ki, h egyedul mennek suliba. Atviszi a telot a nagyobbnak es beszelek vele. A problema ott van, h most nem fogom tudni felhivni oket.

Az utolso 2 hetben modomban all gyakorolni veluk (elindulok korabban es esetleg felhivom oket, h felkeltek e.)azt persze megbeszelem a nagyobbal, h irjon v csorgess en Meg ha felkeltek/elindultak/odaertek.(delutan a nagyobb szokott a kisebb ert menni es egyutt mennek haza. Ezt mar honapok ota igy csinaljuk)

Vkinek barmilyen otlete, tapasztalata van, szivesen olvasom.

2023. ápr. 5. 07:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves gyerekekről van szó egyáltalán?
2023. ápr. 5. 20:40
 12/20 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat. Azert nem gyakorolunk mar most mert iskola szunet van a heten es jovo heten.

Ezen agyaltam en is h ha mas nem, mielott elkezdek hivatalos an dolgozni, akkor kell felhivjam oket, mas nem marad. Igy fel oraval hamarabb kellnek mint kene, de ez van. 13 es 9 evesek. Lanyok.

2023. ápr. 7. 19:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még pláne ne stresszelj. Egész eddig azt hittem, hogy 7-8 éves gyerekekről van szó, de ennél azért nagyobbak. Nem lesz gond, vagy ha mégis, akkor maximum egyszer-kétszer. Veszel nekik normális ébresztőórát (nem telefont), aztán hadd szóljon. Felhívnod legfeljebb az első két napban kell őket a biztonság kedvéért.
2023. ápr. 7. 19:59
 14/20 A kérdező kommentje:
Amikor eloszor csinalsz v csinaltatsz Meg a gyerekkel, mindig stresszelsz rajta :)
2023. ápr. 7. 20:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze. De gondolj bele, mi történik, ha nem kelnek fel időben. Úgy kb. semmi. Persze elkésnek iskolából, lesz egy igazolatlan órájuk vagy beírásuk, de ez hosszútávon nem érdekel senkit.
2023. ápr. 7. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Köszi a választ. Így már értem, hogy szünet van. De akkor is lehet ébresztőórára kelést gyakorolni, csak más időponttal. Mindennap 9-re/10-re vagy amikor kb keltek ilyenkor beállítani nekik ébresztőt. :)
2023. ápr. 7. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
De miért ne tudnál a munkahelyedről telefonálni? Ezt még mindig nem magyaráztad meg. Nincs olyan iroda ahonnan ne lehetne telefonálni. De ha tényleg valami horror munkahely, wcre akkor is lehet menni, onnan meg tudsz telefonálni.
2023. ápr. 8. 00:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Van olyan iroda. Barátnőm is irodában van, nem telefonálhatnak. Írni írhatnak, nyilván azt nem látja senki, de magán hívások nincsenek, csak szünetekben. Az pedig nem reggel 7 és 8 között van, ugyebár.
2023. ápr. 8. 04:40
 19/20 A kérdező kommentje:

Lehet h figyelmen kivul hagytal egy lenyeges reszt,

Uj a munkahely. Koszi Meg egyszer

2023. ápr. 8. 09:05
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

És ha új munkahely? Attól még nem rabszolgatartók gondolom?

De mint harmadszor írom gondolom wcre ki lehet menni.

2023. ápr. 8. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!