Hallottátok hogy mérgező anyag oldódik fel a vigantol gumitetejéből?
Én is ezen parázok!
Most adjam vagy ne????Holnap hivom a dokit!Hátha tud valamit!Én azért ma beadtam neki...Remélem nem lesz baj...
Komolyan, ez rosszabb, mint a H1N1. Ráadásul minden második kérdésben ezzel spirázzák egymást az anyukák. Minek a semmin parázni??
Inkább olvassátok máR el, mi van VALÓJÁBAN:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
...készítmény egyes gyártási tételeiben - amely tételek Magyarországon nem kerültek forgalomba ...
Hangsúlyozzuk, hogy a minőségi eltérés egészségügyi kockázatot nem jelent, ezért a felhasználóknál lévő egységek tovább alkalmazhatók.
nem mérgező, csak büdös és rossz az íze. de ez is csak ritkán jelentkezik (van egy hibás széria) és csak a gumivégű változatnál, aminek a műanyag a vége annál a probléma alapból nem áll fenn.
elvileg a hibás széria nem kerül idehaza forgalomba, de boztos ami biztos alapon azért az össze gumisat kivonják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!