A párom exe miért várja el, hogy a közös gyermeküket mindenhová magunkkal vigyük?
Tehát jól értem, hogy a fő probléma az, hogyha az apuka dolgozik, akkor nem te vigyázol a gyerekre, hanem a nagyszülők?
Kérdezzétek amúgy meg legközelebb a gyereket, hogy ő mit szeretne. Ha neki így jó, akkor rendben van. Ha ő hozta fel az anyjának, akkor próbáljatok meg valamit kitalálni, hogy ne érezze azt, hogy le van passzolva a nagyszülőknek.
Hol írta a kérdező, hogy neki 3 saját gyereke van, 21-es?
Hol írta a kérdező, hogy apuka dolgozik láthatás alatt, 23-as?
Igen, afölött tényleg elsiklottam, 19-ben le van írva a három gyerek.
Akkor viszont még kevésbé értem: miért menne a kislány esküvőre azzal a nővel, aki neki nem is anyja, nem is lakik vele együtt, csak egy ideje az apjával együtt lakik és hetente találkozik vele.
Ráadásul írta a kérdező, hogy kéttanús esküvő volt, nyáron lesz buli, amire mindenki menni fog.
A kislány meg a nagyszüleivel volt. Holtbiztos, hogy szívesebben van a nagyszüleivel, akiket születése óta ismer, mint egy nemrég megismert pótanyával.
Hol itt a gond?
14 eves gyerek szulinapi partijan a szulo ??? Ez valami vicc ? Az 5 evesem is egyedul marad a partin !
Az eskuvore meg alap elvinni, o ugyanolyan csaladtag!
Nincs igazad, mar bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!