Babás lettem. Korababa. Stb. csak az én fülemet bántják ezek?
Nem, nem csak a te fuledet bantjak, idorol-idore vannak a tiedhez hasonlo kerdesek itt. Csodalkozom, hogy nem dobta fel oket neked a rendszer ezeket, amikor kiirtad a kerdesedet.
Speciel az en fulemet nem bantjak. Nem hasznalok ehhez hasonlo kifejezeseket, mert nem allnak a szamra, inkabb maradok a hagyomanyos szokincsemnel. Ettol fuggetlenul nem zavar az sem, ha mas ezeket irja, mondja. Ha ilyen dolgok zavarnanak es foglalkoznek vele, akkor 10 evvel korabban patkolnek el.
Az anyák szeretnek azonosulni.
pl. hét kilósak vagyunk
négy fogunk van
tejet iszunk. stb.
nem bántásból irom.
valahol meg ezt is várják az emberek. ma egy néni megkérdezte tőlem hány hónapos a lányom azt mondtam hogy 23 hónapos...és nagyon kerek szemeket meresztett...
nem tudta hová tenni azt kellett volna mondanom hogy két éves...
van aki csak ebből ért
egy éves, másfél, kettő...
Ne haragudj, de a korababát nálunk speciel a koraszülöttön dolgozó nővérek használták. Az osztályt is úgy mondták: "a baba a korán van". Senki nem akadt fent rajta, pedig elhiheted, hogy az ember nem minden nap van a gyermekágyon.
Ez miért bántja a füledet?Szerintem ezekben, amit te említesz, semmi de semmi extra nincs, az anyukák néha cifrábbakat is mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!