Ahol a babátok kúszott, mászott (nappali, babaszoba stb), volt e cipőhasználat?
Nem Magyarországon élünk és itt alapból szinte sehol sem veszik le a cipőjüket az emberek. Már az alsó szinten (nappali, konyha stb) beletörődtem, de az emeleten nem akarok cipőzést. Sajna tegnap mire észbe kaptam, már bementek a gyerekszobába cipővel, így mivel már ott voltak, nem mondtam semmit. Pedig már volt mondva,nem olyan volt, aki először volt nálunk, egyszerűen elfelejtik.
Nálunk más volt a szokás, máshogy neveltek, ahogy tetszik, és az, hogy a gyerek a nappali padlóján csúszkál majd, ahová más mindent behoz az utcáról...nem tölt el örömmel. De közben mikor ezt megemlítem, azt látom az arcokon, hogy én vagyok a flúgos, túlaggódó, kell a gyereknek annyi kosz.
Emiatt érdekel, hogy ti anyukák, apukák hogyan csináljátok? A miénk még nem kúszik, csak forog, de hamarosan eljön az az idő is. Köszönöm szépen a válaszokat!
Kicsit jobban figyeltünk azért a tisztaságra,gyakrabban mostam fel. De panelban élünk,az előszobában húzzuk le a cipőt.
Egy mászó baba meg mindenhol mászik. Nem kell korlátozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!