Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldod meg a gyerek/baba...

Hogyan oldod meg a gyerek/babaruhák mosását, ha a férjed olyan munkakörben dolgozik, ahonnan meglehetősen koszos, szennyezett ruhákat hoz haza?

Figyelt kérdés
Egy géppel mosol? Vagy más módon oldod meg?
2010. okt. 7. 13:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is apa munkásruháit mosd külön.
2010. okt. 7. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:

én vagyok a kőművesfeleség

nekünk a másik lakásban 2 mosógépünk volt, csak a mostaniban nem fértek el, így most 1 van

használtan vettük mindkettőt kb. 10 ezerért, 4 éve használjuk mindkettőt, illetve az egyiket mosmár anyuék:)

nem nagy luxus sztem:)

2010. okt. 7. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
A férjem cuccait(víz-gáz_közp.fűtés szerelő+klíma) csak hetente 1x mosom,azután,hogy a gyerekek és a mi cuccainkat kimostam.Amikor a munkásmelókat kimostam,a gép belő részét(elöltöltős,az ajtó körüli belső gumigyűrűre gondolok,amit kicsit fel is lehet hajtani)Cillit-el átsikálom(ne tudd meg,mennyi ragacsos,fekete dzsuva van rajta).Így mindig tiszta gép.
2010. okt. 7. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Mármint a munkásmelókat=munkásruhákat!
2010. okt. 7. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

első válaszoló vagyok

Az én férjem olajkútfúráson dolgozik. Nyers olaj, iszap, stb... Amilyen ruhákat hazahoz, szerintem Ti sem tennétek bele ugyanabba a mosógépbe, amiben a gyerek ruháit is mossátok.

A keverőtárcsásunk egy régi, kiszolgált darab, de a célnak tökéletesen megfelel.

2010. okt. 7. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyébként a keverőtárcsás ezerszer különbben kimossa az olajos mocskos ruhát mert az automata.
2010. okt. 8. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!