Hogyan oldod meg a gyerek/babaruhák mosását, ha a férjed olyan munkakörben dolgozik, ahonnan meglehetősen koszos, szennyezett ruhákat hoz haza?
Figyelt kérdés
Egy géppel mosol? Vagy más módon oldod meg?2010. okt. 7. 13:46
11/16 anonim válasza:
Szerintem is apa munkásruháit mosd külön.
12/16 anonim válasza:
én vagyok a kőművesfeleség
nekünk a másik lakásban 2 mosógépünk volt, csak a mostaniban nem fértek el, így most 1 van
használtan vettük mindkettőt kb. 10 ezerért, 4 éve használjuk mindkettőt, illetve az egyiket mosmár anyuék:)
nem nagy luxus sztem:)
13/16 anonim válasza:
A férjem cuccait(víz-gáz_közp.fűtés szerelő+klíma) csak hetente 1x mosom,azután,hogy a gyerekek és a mi cuccainkat kimostam.Amikor a munkásmelókat kimostam,a gép belő részét(elöltöltős,az ajtó körüli belső gumigyűrűre gondolok,amit kicsit fel is lehet hajtani)Cillit-el átsikálom(ne tudd meg,mennyi ragacsos,fekete dzsuva van rajta).Így mindig tiszta gép.
14/16 anonim válasza:
Mármint a munkásmelókat=munkásruhákat!
15/16 anonim válasza:
első válaszoló vagyok
Az én férjem olajkútfúráson dolgozik. Nyers olaj, iszap, stb... Amilyen ruhákat hazahoz, szerintem Ti sem tennétek bele ugyanabba a mosógépbe, amiben a gyerek ruháit is mossátok.
A keverőtárcsásunk egy régi, kiszolgált darab, de a célnak tökéletesen megfelel.
16/16 anonim válasza:
Egyébként a keverőtárcsás ezerszer különbben kimossa az olajos mocskos ruhát mert az automata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!