1/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, csak sajnos az unokatesóm is Nóra, így nem tudom gáz e ha azt adom én is a lányomnak.
3/13 anonim válasza:
1-es miért lenne gáz?
Nálunk felmerült a sógornőm (férjem húga) neve is, ha lányunk lett volna. Inkább legyen a 2. Eszter a családban a lányunk majd, mint a 10. Hanna a játszótéren meg az oviban.
6/13 anonim válasza:
Szerintem átlagos név, se nem szép, se nem csúnya. (Számomra)
7/13 anonim válasza:
Szerintem szép, és felnőtt korban kicsit olyan tekintélyt parancsoló.
A becézése is tök cuki, mert egy névnél ez is sokat számít.
Nóri, Nórika. De ha majd lesz párja, akkor ő mondhatja azt is, hogy Norci- ca, Nócika.
Ezek mind aranyosak szerintem.
8/13 anonim válasza:
menő, egyik leszebb.
Nőies, kecses, de komoly név.
Bármilyen korosztálynak jó lehet.
9/13 anonim válasza:
"Nekem tetszik, csak sajnos az unokatesóm is Nóra, így nem tudom gáz e ha azt adom én is a lányomnak."
Max adsz mellé egy második keresztnevet; vagy lehet Norina, Leonóra/akár Lea, Eleonóra is.
10/13 anonim válasza:
*Nem mondanék le a kedvenc nevemről, attól, hogy van már egy a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!