Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekruhából a foltokat,...

Gyerekruhából a foltokat, amit buborékfújó okozott, mivel lehet eltávolítani?

Figyelt kérdés

Ez az, ami tipikusan olyan foltot hagy, ami mosás előtt nem látszik, mosás után pedig kimoshatatlan szürkés barnás foltok lesznek a ruhán. Semmivel sem jött ki eddig, ezeket próbáltam:

Marhaepeszappan, vanish(többféle), dr.beckmann(többféle), ariel spray, mosogatószer🙈, dm sajátmárkás folteltávolító, heitmann folte., frosh folteltávolító spray.

2023. márc. 20. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel. Mi az oviban szólunk is a szülőknek, ha másnapra tervezünk bubizni, hogy olyan ruhában jöjjenek, amit nem sajnálnak.
2023. márc. 20. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi
2023. márc. 20. 13:34
 3/6 babyboom567 ***** válasza:
semmivel
2023. márc. 20. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
9 év alatt mindent kipróbáltam, jelentem nincs semmi amivel kijönne 🙈
2023. márc. 20. 15:58
 5/6 A kérdező kommentje:
😥 köszi a válaszokat, hát akkor ez van. Durva, hogy milyen foltot tud hagyni egy ilyen játék. Soha nem is gondoltam volna, 1 év volt mire rájöttem mi okozza ezeket a titokzatos foltokat.🙈
2023. márc. 20. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Glicerin van a boltiban

Lehet készíteni szinte ugyanolyat.. szinte

Jar sütőpor víz kombó.. pihentetni kell ez fontos.

Ez kijön legalább

Annyira pont jó amennyire egy 5 éves is élvezi, fújni is tudja..

Óriásbubira nem jó… de ennyi

2023. márc. 20. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!