Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell a buborékfújóba...

Hogyan kell a buborékfújóba házilag készíteni a vizet?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy víz és szappan, de nekem sosem működik. Ha veszem, csomó buborékot lehet fújni, ha otthon csinálom, alig lehet egyet kiszenvedni belőle.

Mennyi szappan kell bele? Vagy inkább mosogatószer? Ti hogy csináljátok, hogy ne kelljen venni?

2015. aug. 7. 08:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én úgy emlékszem kicsi koromban mosógatószert tettek nekem bele
2015. aug. 7. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Recept

•1 rész mosogatószer

•8 rész víz

•1/4 rész glicerin

a glicerin a titkos hozzavalo, attol tartosabbak a buborekok.

2015. aug. 7. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ugy szoktam hogy a kis tégelyt kb félig teszem mosogatószerrel, és egy pici vizet engedek rá. Tökélet és ugyanolyan tartós mint a glicerines :)
2015. aug. 7. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban úgy csináltuk, hogy vízbe áztattunk szappant kb egy napra, aztán kis mosogatószer és kész.
2015. aug. 7. 09:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kipróbálom én is mosogatószerrel, hátha úgy jobban működik :)
2015. aug. 7. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Mosogatószer a legjobb. Én már kipróbáltam vagy 10 féle tusival, szappannal, samponnal, de a mosogatószer vált be.
2015. aug. 7. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!