Hidegrázás?6nappal császármetszés után.
Figyelt kérdés
Lázam nincs,de olyan,mintha mégis az lennék,úgy érzem.A hegem körül a hasam ég,másnak is volt ilyen?Semmi más tünetem nincs,nem vérzik a sebem.Már elég jól megy a mozgás is.Már arra is gondoltam,hogy rosszul adja a szomszédnéni a vérhigítót és azért van ez.2023. márc. 14. 21:27
11/16 anonim válasza:
Nekem is volt durva hidegrázás, főleg éjjel, bár a sebem nem égett (de kellemes se volt 1 héttel utána). Érdemes elmenni dokihoz hogy megnézzen, nehogy baj legyen.
Nekem nődoki aki műtött is mondta hogy hasba mehet a vérhígító, csak ne a köldököm környékére... Védőnő se mondott erre semmit. Másfél éve volt, még élek. :)
12/16 anonim válasza:
Kérdező, mi újság? Voltál bent? Hogy vagy?
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm érdeklődésedet.A hudegrázásom elmúlt.Hívtam a szülészetet ott,azt mondták,hogy az égő érzés is belefér,akkor lenne gond,ha levedzene vagy piros lenne körülötte.Figyeljem továbbra is,ha úgy gondolom bemehetek bármikor,csak tegnapra nagyon sok műtét volt előjegyezve és várnom kellett volna.
2023. márc. 16. 14:31
14/16 anonim válasza:
Örülök, hogy jól vagy, akkor valóban a hormonok játéka.
15/16 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik.Csak ez az égő érzés ne lenne.Igaz nem mindig érzem,csak némelyik mozgásra,főleg ha oldalra fordulok.
2023. márc. 16. 17:28
16/16 anonim válasza:
Császárvonal Facebook csoport, applikáció. Rengeteg hasznos infó van és megismerkedhetsz a hegkezeléssel, mely sokmindenre megoldás.
2 császárral a hátam mögött ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!