Hidegrázás?6nappal császármetszés után.
Irány vissza a doki. Gyulladás.
Nekem 3. császár után volt ilyen, 2 adag antibiotikumot kellett letolnom. Azt hittem le valarom a falat, olyan volt mitha álló nap parazsat nyomnának a hegemhez.
Nekem is volt ilyen császár után, nekem az ürülő hormonok okozták. Éjszaka arra ébredtem, hogy remegek mint a kocsonya, ráz a hideg. Nyakig betakarózva is fáztam. Aztán hamarosan meg arra ébredtem, hogy q saját izzadságomban fekszem, szakad rólam a víz. Lázam nekem sem volt.
Az viszont nem jó jel, ha a heg környéke ég. Az valóban lehet gyulladás jele. Esetleg beszélj az orvossal aki műtött, vagy a szülészettel. 6 hétig oda kell visszamenni, ha panasz van. Néznek esetleg CRP-t,ami kimutatja ha van gyulladás a szervezetedben.
Nem piros a hasam és nem igazán mondanám melegnek,melegebb volt a kórházban.
Hasba kaptam a kórhàzban és most is odavan szúrva.
Szerintem ha csak úgy érzed hogy ég, de nem meleg, akkor ez a hidegrázás nem attól van. Inkább a hormonok. Persze szakértő nem vagyok csak 2 császaros anyuka. Az mondjuk nagyon furcsa,hogy hasba kell szúrni, nekem szigorúan kiemelték, hogy hasi műtét után nem szabad oda, csak felkar vagy comb. Én inkább áttérnék arra, ugyanolyan hatásos oda is.
Viszont ha úgy érzed valami nincs rendben inkább menj be, és megnyugszol.
5-ös, miért nem szabad császár után hasba adni?
Nekem oda kellett mind a 30 darabot, nem mondták, hogy nem szabad. Eleve úgy tanították meg a kórházban, hogy a hasamban melyik részre adhatom be.
Valami bajt okozhat? Mondjuk már 9 hónapja volt, szóval már kb mindegy, csak érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!