Melyik név illene hozzá legjobban?
Vezetéknév: Farkas
Kiválasztott nevek: Flóra, Diána, Lilla, Bella, Izabella, Liza
:) Köszönöm a válaszokat, előre is.
A Diána, Izabella oké.
Liza, Lilla , Bella ezeket a neveket kutyáknak szokták adni mifelénk :D :))
De van aki a teheneit nevezte ezekről.
Ne hari de tényleg.
14!
Attól, hogy vannak olyan okos emberek, akik ember neveket adnak az állataiknak, még egyik se lesz kutyanev. Kutyanev pl a Bodri.
Diána,Lilla,Liza passzolnak legjobban
Nekem ebből a Diána tetszik a legjobban. Alapból Diána-nak szólítanám, vagy Diusnak, vagy Dina-nak; nekem a Dia becézés az a diafilm, szóval az nekem nem annyira név. :):) Amúgy, azt hiszem , főleg Dina-nak becézném, a Dius az már ilyen nagyoncuki, az már inkább csak otthonra, családba való, mert, ha felnő pl, akkor egy felnőtthöz, vagy egy idősebb tinihez már nemnagyon illik a Dius, és akkor nehogy hivatalos helyeken is, pl iskola, rajtamaradjon. De azért szép, csak ha a környezete azt szokja meg, akkor felnőttkorára is egy ilyen kislányos, kisaranyos becenéven ha szólítanák, egy idősebb embernek ez már nem lenne jó, hanem már pl 15 évesen kábé kinőné ezt a nevet, de rajta ragadna; ha már mindenki így szokná meg; úgyhogy Diusnak inkább cska otthon hívnám; (Dia- nak meg sehol. Még a díja az is valami tárgyra hasonlít; szóval Diának tuti nem becézném.) Dina becenév viszont később is jól állhat. Nőies, komoly, közben vagány is; jól hangzik. Simán Dina-nak viszont nem anyakönyveztetnék szerintem senkit; de a Diána becenevének szerintem ez a tökéletes. Diánának teljes alakban meg nem tudom, mennyire használnám, mert ott az úgy zavaró picit (De attól még nagyon jó név.), hogy a "kicsi/vékony" i után hirtelen kell nagyra nyitni a szánkat; és akkor ezért; Diánának nevezném hivatalosan, de Dina lenne a beceneve. Szerintem ez így menő lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!