Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név illene hozzá...

Melyik név illene hozzá legjobban?

Figyelt kérdés

Vezetéknév: Farkas

Kiválasztott nevek: Flóra, Diána, Lilla, Bella, Izabella, Liza

:) Köszönöm a válaszokat, előre is.

2023. márc. 12. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Flóra tetszik a legjobban, de ehhez a vezetéknévhez inkább a Lillát választanám.
2023. márc. 12. 21:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Flóra vagy Bella vagy Izabella
2023. márc. 12. 23:03
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Farkas Liza
2023. márc. 13. 09:44
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

A Diána, Izabella oké.

Liza, Lilla , Bella ezeket a neveket kutyáknak szokták adni mifelénk :D :))

De van aki a teheneit nevezte ezekről.

Ne hari de tényleg.

2023. márc. 13. 10:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg
2023. márc. 13. 10:38
 16/20 anonim ***** válasza:

14!

Attól, hogy vannak olyan okos emberek, akik ember neveket adnak az állataiknak, még egyik se lesz kutyanev. Kutyanev pl a Bodri.

2023. márc. 13. 10:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Lilla
2023. márc. 13. 13:21
 18/20 anonim ***** válasza:
55%

Diána,Lilla,Liza passzolnak legjobban

Nekem ebből a Diána tetszik a legjobban. Alapból Diána-nak szólítanám, vagy Diusnak, vagy Dina-nak; nekem a Dia becézés az a diafilm, szóval az nekem nem annyira név. :):) Amúgy, azt hiszem , főleg Dina-nak becézném, a Dius az már ilyen nagyoncuki, az már inkább csak otthonra, családba való, mert, ha felnő pl, akkor egy felnőtthöz, vagy egy idősebb tinihez már nemnagyon illik a Dius, és akkor nehogy hivatalos helyeken is, pl iskola, rajtamaradjon. De azért szép, csak ha a környezete azt szokja meg, akkor felnőttkorára is egy ilyen kislányos, kisaranyos becenéven ha szólítanák, egy idősebb embernek ez már nem lenne jó, hanem már pl 15 évesen kábé kinőné ezt a nevet, de rajta ragadna; ha már mindenki így szokná meg; úgyhogy Diusnak inkább cska otthon hívnám; (Dia- nak meg sehol. Még a díja az is valami tárgyra hasonlít; szóval Diának tuti nem becézném.) Dina becenév viszont később is jól állhat. Nőies, komoly, közben vagány is; jól hangzik. Simán Dina-nak viszont nem anyakönyveztetnék szerintem senkit; de a Diána becenevének szerintem ez a tökéletes. Diánának teljes alakban meg nem tudom, mennyire használnám, mert ott az úgy zavaró picit (De attól még nagyon jó név.), hogy a "kicsi/vékony" i után hirtelen kell nagyra nyitni a szánkat; és akkor ezért; Diánának nevezném hivatalosan, de Dina lenne a beceneve. Szerintem ez így menő lehetne.

2023. márc. 13. 22:17
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
Lizán és Bellán kívül bármelyik, akkor is, ha lepontoznak. Nekem speciel a Flórával tetszik a legjobban.
2023. márc. 15. 16:06
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
Farkas Izabella
2023. márc. 20. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!