5 év korkülönbség milyen volt nektek a gyerekek között?
A kisfiam 4 múlt februárban, és a napokban teszteltem pozitívat, ami nagyon meglepett, mert védekeztünk és nem volt jelenleg tervben, de jelenleg úgy gondoljuk, hogy ennek akkor biztos oka volt és próbálunk örülni neki, és várni.
Bàr igaz mèg nagyon kicsi a terhesség, és bármi történhet, de azt nagyjából már tudom hogy novemberben szülnék, ha minden rendben lenne, így 3 hónap híján 5 év lenne közöttük. Nektek hogy vált be, akinek van ilyen tapasztalata?
8 vagyok...igen,nekunk kenyelmesebb,nem csinalnam most sem maskepp...a lanyom imadja a testveret,mar en kerem őt,hogy ne akarjon mindig vele jatszani,rafigyelni,hiszen nem babysitter....most tanul jarni a fiam,11 honapos,a lanyom 9 eves...minden pillanatban(persze amikor itthon van)a kicsire figyel.kiveszi a kanalat a kezembol,o akarja etetni mindig
Egy angyal a lanyom,kivanni sem kivanhatnék jobb nagytesót.
Ugyhogy en megcafolom hogy nem tudnak mit kezdeni egymassal.
Egyenlore nagyon jol megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!