5 év korkülönbség milyen volt nektek a gyerekek között?
A kisfiam 4 múlt februárban, és a napokban teszteltem pozitívat, ami nagyon meglepett, mert védekeztünk és nem volt jelenleg tervben, de jelenleg úgy gondoljuk, hogy ennek akkor biztos oka volt és próbálunk örülni neki, és várni.
Bàr igaz mèg nagyon kicsi a terhesség, és bármi történhet, de azt nagyjából már tudom hogy novemberben szülnék, ha minden rendben lenne, így 3 hónap híján 5 év lenne közöttük. Nektek hogy vált be, akinek van ilyen tapasztalata?
Tesóm és kóztem 6 év a korkülönbség, kívánni sem lehetne jobb kapcsolatot.
De szerintem egyáltalán nem mérvadó amúgy a korkülönbség (kivétel talán az ilyen ritka 10+os).
4,5 volt a lányom mikor az ikrek születtek.
Nagyon pozitív irányba változott a lányom. Sokkal türelmesebb lett, rugalmasabb.
Segédkezik a kicsik körül. Olyan büszke nagytesó vált belőle.
Főleg az öccsével játszik (csibész gyerek, és imádja a nővérét)
A kiscsaj inkább a leülök magamban elvagyok típus.
Nekünk nagyon ideális lett így a korkülönbség. Mi így is terveztük (azt leszámítva h másodszorra ikrek lesznek)
En es tesom kozott kb. ennyi a kulonbseg, igazabol nem nagyon voltunk soha kozeli kapcsolatban.
Nekem pl. mindenem volt az udvar, kutyak, macskak, barkacsolas, minden idomet kint tolotottem. Tesom meg csak a kapuig ment es vissza, kb. azt se tudta, hany macskank van epp.
Meg ugye pont utotte egymast az iskola , ovoda is, mikor en felsos lettem o akkor ment altalanosba, aztan en kozepiskolaba meg mar foleg kicsinek tartottam ot.
Ugyhogy nem volt semmi kapcsolatunk kb.
Nekem egy van egeszsegugyi okok miatt, de ha lehetett volna 1-2 ev korkulonbsegnel tobbet nem szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!