Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár heg másnak is fáj...

Császár heg másnak is fáj menzeszkor?

Figyelt kérdés
5 éves volt császármetszésem, de mai napig fáj a heg, mikor megjön. Mindig ugyanott, bal oldalt. Más tapasztalt ilyet? Nem is kicsit fá, hanem elég durván napokig.
2023. márc. 5. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem
2023. márc. 5. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
3 éve császároztak, sose fájt. Szerintem nézesd meg, hátha megtalálják az okát.
2023. márc. 5. 21:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Orvosnak már említettem, azt mondta lehet összenövés. Mást nem mondott

Mondjuk ő nőgyógyász volt, lehet mással kellene

2023. márc. 5. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok, nekem mint kiderült voltak összenövéseim, de mázlim volt és nem fájt. Az a baj ezekkel, hogy ultrahanggal nem látják, csak invazív módon. Nekem laparoszkópiás műtétem volt más okból, akkor látták és oldották is őket. Az a baj, hogy ez ugye újabb műtét és megint lehetnek utána összenövések, de elvileg ezután sokkal kisebb az esélye.

Szóval ha ennyire fáj lehet érdemes lenne konzultálni egy olyan orvossal, aki vállal ilyen műtétet.

2023. márc. 5. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem, pedig két császárom volt.
2023. márc. 5. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2 császárom volt és nekem sem fáj. A derekam viszont igen, peig előtte soha.
2023. márc. 5. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Összenövések. Első körben érdemes olyan szakembert keresni aki foglalkozik hegkezeléssel, hegmasszázzsal. A Császárvonal Fb csoportban tudnak ajánlani.

Ha nem reagálsz a hegkezelésre, akkor plasztikai sebészt érdemes nézni.

2023. márc. 6. 07:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem 3 császárom volt. Az elsőnél nagy fájdalmaim voltak, a 3.trimeszterben már menni is alig tudtam annyira fájt a hasam. Brutálisan össze volt mindenem mindennel nölve, letapadva. A következő császárnál 2 órás műtétem volt.

A 3. császárnál már elenyésző összenövésem volt.

Most is vannak panaszaim, de jóval elviselhetőbbek mint a legelsőnél.

Sajnos összenövésre hajlamos vagyok, ezzel nem tudnak mit kezdeni.

2023. márc. 6. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!