Az, hogy valaki nem anyának való típus, és nem neki való a gyereknevelés, az miért nem dől el még a gyerek születése előtt?
Ne értsetek félre, most nem rosszindulatból kérdeztem ezt.
Csak azért, mert sajnos látok egy pár olyan velem egykorú embert, akit egyáltalán nem szeretnek a szülei, (nem is ösztönözték soha a tanulásra sem) és valahogy nem érdekli őket mi van vele csak úgy van és kész.
Miért szülnek sokan úgy, hogy nem is anyatípusok?
Ennek csak a gyerek issza meg a levét :(
11-es, egyetértek!
Szerintem csak azért nem kellene az olyanoknak gyerek, akik valójában a hátuk közepére sem kívánják az egészet, de mégis vállalnak, mert úgy gondolják, csak "lehurrogják" őket, ha nem szülnek, mert "ez az élet rendje"..
Egyrészt megértem, hiszen csodálatos dolog a szülőség, az a mérhetetlen szeretet amit a gyerekünktől kapunk, de ha valakinek tényleg nem hiányzik az életéből, az inkább hagyja ki, az a jobbik eset, ha azt bánja meg hogy nem szült, mint amikor már ott van a gyerek, és azt bánják meg.
Miért van a társadalom, és azon belül egyedileg is rengeteg tagja részéről - legyen akár férfi, akár nő - akkora nyomás, hogy szüljél? Az illető megkaphatta ezt akár a szüleitől, a párjától, vadidegenektől - én az orvosaimtól kaptam meg többször, hogy ne hagyjam ki! Még országos propagandát is csináltak, hogy vállaljunk gyereket.
Nagyon sok ember lehet, aki talán valójában nem akart volna szülni, csak meggyőzték/hagyta magát meggyőzni, vagy mondjuk akaratlanul teherbe esett és hagyta magát meggyőzni, hogy megtartsa... Nem feltétlenül lesznek ők mintaszülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!