Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van rá lehetőségem hogy az...

Van rá lehetőségem hogy az apa soha ne láthassa a gyerekét?

Figyelt kérdés
1 hónapon belül megszülök, az apa nem törődik velünk viszont legutóbb azzal fenyegetett hogy majd hivatalos úton találkozunk. Nem akarom hogy köze legyen ennek az embernek a gyerekhez, ő csak nekem akar rosszat, nem a kicsit akarja. Van bármilyen lehetőség ellene?
2023. febr. 25. 08:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.

Az apának joga van a gyerekhez, és a gyereknek is az apjához.

2023. febr. 25. 08:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2023. febr. 25. 08:50
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Mondd neki azt hogy nem az övé. Ha szerencséd van, elhiszi és elengedi a dolgot, ha nincs akkor indíthat apasági pert, de akkor is időt nyersz. Amúgy ha csak veled akkor kiszurni, nem fog sokáig tartani a lendülete, nyugi. Első 3 évben csak úgy láthatja ha te is ott vagy, az meg úgysem fog neki tetszeni. Mire elvihetné,addigra beleun.
2023. febr. 25. 09:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

3-as

Ne mondj valótlant. Sehol nincs meghatározva, hogy a gyerek 3 éves koráig csak az anya jelenlétében lehet az apa a gyerekkel.

Ez egy téves információ, amit nagy lelkesedéssel terjesztenek.

Kérdező

Az apa tett apasági nyilatkozatot? Házasok vagytok?

2023. febr. 25. 09:37
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Mindennap van ilyen kérdés. Minek csináltok egyáltalán gyereket ilyen emberekkel?
2023. febr. 25. 09:39
 6/12 A kérdező kommentje:

nincs apasagi se semmi, gondolkoztam azon amit a 3as irt, de aztan nekem kellene fizetni az apasagi tesztet ugy tudom

tenyleg el is viheti a kicsit..? na ez megnagyobb baj akkor..

2023. febr. 25. 09:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig szoptatod, addig nem viheti el, mivel nem tudja megoldani a megfelelő ellátását.

Ha nincs apasági nyilatkozat, akkor be sem jegyzik apaként. Így nincs se joga, se kötelezettsége.

Később indíthat apasági pert. Mivel polgári peres eljárás, ezért a "vesztes" fizet.

2023. febr. 25. 09:44
 8/12 A kérdező kommentje:
es itt ki lenne a vesztes? en semmit sem tagadok, azert nincs apasagi mert korhazba kerultem amikorra lett volna az idopontunk, azota meg szarik a fejunkre
2023. febr. 25. 09:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
És együtt laktatok van hova menned ? Vagy azota korházba vagy az a bajod hogy nem látogat egyáltalán együtt éltetek?
2023. febr. 25. 12:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Tegnap kerültem haza a korhazbol, hazakoltozott a szuleihez, nekem van sajat hazam
2023. febr. 25. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!