Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után spirált rakattam...

Szülés után spirált rakattam fel. És most kilökődött. Mi lehet az oka? Más járt így?

Figyelt kérdés

9 hónapja szültem. Novemberben rakott fel a dokim Levosert spirált. Ma fürdésnél vettem észre, hogy érzem a jelzőszálat. Megfogtam, és éreztem, hogy nagyon laza. És simán kihúztam a spirált a hüvelyemből.

Járt így valaki? Nyilván felhívom majd a dokit, de péntek este van, ilyenkor nem tudom.

Bosszantó, mert nem volt olcsó mutatvány. Erre van valami garancia? Vagy így jártam?

2023. febr. 24. 20:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezt nem ismertem eddig annyira. De megkérdezem a dokit jövő héten.

35 felett vagyok én is, szóval amiatt se ajánlott a hüvelygyűrű, igen.

2023. febr. 28. 07:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Magyarországon nincs forgalomban implantátum.
2023. febr. 28. 07:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Kár. Az injekció is szimpatikus, de ott meg 3 havonta menni kell. És a dokim a másik városban van. Nyilván nem a világ vége, csak egy plusz kör baba mellett.
2023. febr. 28. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!