Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után spirált rakattam...

Szülés után spirált rakattam fel. És most kilökődött. Mi lehet az oka? Más járt így?

Figyelt kérdés

9 hónapja szültem. Novemberben rakott fel a dokim Levosert spirált. Ma fürdésnél vettem észre, hogy érzem a jelzőszálat. Megfogtam, és éreztem, hogy nagyon laza. És simán kihúztam a spirált a hüvelyemből.

Járt így valaki? Nyilván felhívom majd a dokit, de péntek este van, ilyenkor nem tudom.

Bosszantó, mert nem volt olcsó mutatvány. Erre van valami garancia? Vagy így jártam?

2023. febr. 24. 20:23
1 2
 1/13 babyboom567 ***** válasza:
100%
Az még hagyján,hogy kilökődött, de akkor egy ideje el van mozdulva,remélhetőleg nem vagy terhes.
2023. febr. 24. 22:00
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Ne rakasd vissza,tönkreteszi a szervezetedet,a 40 éves anyám meg mellette lett terhes.
2023. febr. 24. 22:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez jutott eszembe, ki tudja mióta nincs a helyén. Ha voltatok együtt érdemes tesztelni.
2023. febr. 24. 22:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a kártya, ami a spirálhoz volt, vissza lehet igényelni az árának a felét.
2023. febr. 24. 22:44
 5/13 A kérdező kommentje:

Megvan a kártya, eltettem.

Múlt szombaton voltunk együtt, vasárnap egész nap nagyon görcsölt a hasam. Gondoltam meg fog jönni. De durvábban görcsölt, az is eszembe jutott, hogy kismedence gyulladás, vagy ilyesmi. Aztán hétfőre elmúlt. Őszintén remélem, hogy akkor távozott a helyéről, és nem előtte. Holnap mindenképpen veszek tesztet, mert nem hagy nyugodni a gondolat, hogy már korábban elmozdult esetleg. :/

2023. febr. 25. 02:30
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha múlt szombaton voltatok együtt akkor később is csinálj tesztet, az aktus után kb 2 héttel. Ha akkor fogant volna addigra mutatja csak ki.
2023. febr. 25. 09:21
 7/13 A kérdező kommentje:

Igen, pont mondtam is a férjemnek, hogy hazafelé hozzon tesztet, de többet.

Mondjuk most a napokban kellene megjönnie is. Van is egy kis rózsaszín valami, de ez lehet menstruáció kezdet ugyanúgy, mint a spirál elvesztése. Szóval bizonytalan az egész.

2023. febr. 25. 10:12
 8/13 Mazipa ***** válasza:
100%

Uuu, de durva! Sajnos sokan esnek teherbe a spiral mellett. En a hat hetes kontrollon kaptam egy kis fuzetket a lehetseges fogamzasgatlokrol. A spiral volt a legkevesbe hatekony mind kozul. Szazaekkal mertek. A gumi, es a vazektomia a legbiztonsagosabb, illetve a karba ultetett kis bigyo. Most sajnos nem just eszembe a Neve. En odzkodok a hormonalis dolgoktol, Mert eleve vannak hormon problemaim. Mi a guminal maradtunk, illetve a ferjem megy majd vazektomiara.

Esetleg ez opcio nalatok?

Drukkolok nagyon, hogy egativ legyen a teszta! Majd ird meg, mi lett.

2023. febr. 27. 14:15
 9/13 A kérdező kommentje:

Negatív lett, és szombat délután meg is jött a menstruációm. Szóval elvileg minden oké.

Csak hát most ott a dilemma, hogy hogyan tovább.

A gumit egyikünk se szereti.

Szülés előtt hüvelygyűrűt használtam, azt szerettem. De terhesség végén, meg szülés után néha volt egy kis vérnyomás emelkedésem, ami miatt a doki nem javasolta, hogy azt használjam. Ő nagyon ajánlotta a spirált. De most még egyszer nem akarok felrakatni, mert ahhoz drága mulatság, hogy 3 havonta kiessen.

Csak persze a doki szabadságon van, majd jövő héten tudok vele beszélni.

2023. febr. 27. 14:34
 10/13 Mazipa ***** válasza:

Orulok, hogy negative lett.

En nem ismerem a huvelygyurut,de meggugliztam. Nem rossz. En mondjuk 35 felvettek vagyok, meg mas tenyezok miatt sem hasznalhatnam.

Nalunk az implantatum nagyon elterjedt, tobb ismerosom is hasznalja. Ezt kell a karba beultetni. Most megneztem ezt is. Harom evig nem kell cserelni, ez is alacaony hormontartalmu,es allitolag a menstruacios fajdalmakat is enyhiti,eltunteti. Hatranynak egyedul azt irjak,hogy bizonyos gyogyszerekkel nem kompatibilis,meg ugye,hogy nem ved a szexualia uton terjedo betegsegektol. En ezt valasztanam egyedul a hormonalis lehetosegek kozul. Talaltam neked egy linket. Nem tudom,mennyibe kerul,de egy telefonhivast meger. ☺️

[link]

2023. febr. 28. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!