Mennyire jelentős a hajhullás a szülést követően?
Figyelt kérdés
Bevallom, rettegek emiatt. Mindig is hosszú, vastagszálú és "sok" hajam volt, de most félek, mi lesz, ha a terhességet követően jelentősen ki fog hullani, illetve olyanról is hallottam, akinek a foga is kiesett.
Nálatok ezek mennyire voltak jelen?
2023. febr. 17. 18:24
11/14 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem hullik, 16 hónapos a lányom. Viszont azt mondta a fodrász, hogy majd akkor fog, ha abbahagyom a szoptatást, pedig azt hittem megúsztam.
12/14 anonim válasza:
Kétszer szültem, egyik esetben sem hullott a hajam különösebben. Valószínűleg csak szerencsém volt.
13/14 anonim válasza:
Az első babánál egyáltalán nem hullott a hajam. Most a másodiknál nagyon. Kb.3 hónapos volt, amikor elkezdett hullani. Szerencsére rengeteg hajam van, de még így is észrevettem, hogy itt-ott picit látszik a fejbőröm. De szerencsére gyorsan elmúlt, most 9 hónapos a kicsi, brutál mennyiségű babahajam van.
14/14 anonim válasza:
Anyukámnak fele kihullott a velem való terhességtől, sose nőtt vissza.
Én 7 hónapja szültem, szoptatok. Hajhullásnak nyoma sincs...
Talán szerencse kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!