Szülés után hajhullás, létezik,hogy "megúszom"?
Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam,anyatejes.A hajam kb több,mint mikor terhes voltam.Az első fiamnál ilyenkor már félig kopasz voltam😀 Van olyan anyuka,akinek nem kezdett el hullani a haja,vagy ne reménykedjek,mert ez előbb-utóbb úgyis elkezdődik?2022. dec. 8. 15:46
1/17 anonim válasza:
Nekem nem hullott, 9 hónapos a kisfiam, születése óta szoptatom. Remélem, már nem is fog :D
2/17 anonim válasza:
Nem fogod megúszni. Bocs. 🙂 Én is azt hittem, de 5 hónapos (anyatejes) volt a kicsi mikor hirtelen elvesztettem a hajkoronám egyharmadát két hét alatt. Fenékig érő hajam van, gondolhatod, egy lépést se tudtam tenni a lakásban hogy bele ne botoljak valahol egy hajszálba. Hajmosás után annyi haj volt a fésűn, hogy azt hittem megkopaszodtam.🤦
3/17 anonim válasza:
Nekem az egyiknél nagyon hullott, a másiknál egyáltalán nem.
4/17 anonim válasza:
Nekem egyik szülés után sem hullott a hajam, úgyhogy esély van rá. Nem törvényszerű, hogy mindenkinek hullik. Csak hát ezt így előre nem lehet tudni.
5/17 anonim válasza:
Nekem sem hullott ki, és nekem is több lett utána szembetűnően, mivel előtte alig volt alapból.
6/17 anonim válasza:
A szoptatás befejezése után, 1 éves múlt a lányom mikor kezdett hullani, már szinte sírtam annyira. Endokrinológus tette helyre.
9/17 anonim válasza:
Nekem 4 hónaposan kezdte.. 2 hónapig tartott mind2-szer
10/17 anonim válasza:
Nekem is 3 hós és most kezdődött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!