8 fok van kint jelenleg, tűz a nap, hőèrzet 10 fok. Anyòsom mindig cseszeget az overállal, már csak tèli kabátot adtam rá, miòta plussz fok van- h&m es vastag kabátot kapott. Van egy szèp bèlelt dzsekink, erre gondoltam mára, de már el vagyok bizonytalanodva miben is vigyem ki, mert kicsit taknyos 2 napja, de semmi extra. Az app is vastag tèli kabátot ìr, kardigánt, trikòt. Kisfiamon most van egy újjatlan body, vastagabb pòlò+harisnya is + farmert kap. Itt a dzseki
Kiakadni lehet, hogy nem kell, de én is meglepődtem.
2023. febr. 15. 15:57
12/18 anonim válasza:
Én azt olyan 12-14 fokban adnám. De minden gyerek más.
2023. febr. 15. 16:25
13/18 A kérdező kommentje:
Van app, na ès? Ìrja milyen az idő kint, hány fok van, mennyi lesz stb... ès mi a megfelelő ruházat (szerinte). Ja jaj, akadj ki akkor ezen a semmin :) Igen, ez mèg melegebb, tavaszi időre valò, inkább nem válalltam be, főleg, hogy taknyos is..
2023. febr. 15. 16:34
14/18 anonim válasza:
Bocs, de tényleg nagyon vicces az app. Leírod a nevét? Amúgy a tuti módszer: raadsz valami hasonlót, mint ami rajtad van, ha telikabatban vagy, akkor télikabátot.
2023. febr. 15. 16:47
15/18 anonim válasza:
Az az app egy fság. Fb csoportban ajanlották, de némi teszt után simán lebeszéltük a használatáról az első gyerekeseket.
Konkrétan meg lehet főzni úgy a gyereket azzal, amit ajánl.
Egy izgő-mozgó 2 évesre 8-10 fokban, napos időben elég egy póló v. body, nagyon vékony pamut pulcsi és egy átmeneti szélálló dzseki (steppelt vékony vagy softshell).
Én még overált adok rá, reggel -1 fok volt ma is. De a téli kabát is jó. A vékony kabát még korai, erre is jó idő volt délután, de a szél kissé fújt.
2023. febr. 15. 18:32
17/18 anonim válasza:
Gyerektől is függ, nem mindegy, hogy ruhangál vagy ül a homokozóban másfél órát. Az enyém az utóbbi típus, overált adok rá.
2023. febr. 15. 18:51
18/18 A kérdező kommentje:
BabyWaather a neve. Èn sem adok overált, csak 0-2 foktòl. Hát magamra inkább nem támaszkodom, mert ma is egy nagyon vèkony, igaz termo kabátban voltam (F&f-es), alatta vèkony pulcsi, s nem fáztam. Ő is motorozott, csúszdázott, ilyenek, de nem mertem mèg ìgy sem bevállalni. Sosincs leizzadva, egyèbkènt. De kesztyűt, ilyeneket èn sem adok rá. De ujjatlan bodyt, pulòvert, harisnyát mindig
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!