Szerintetek fázni fog ebben a 2 èvesem?
8 fok van kint jelenleg, tűz a nap, hőèrzet 10 fok. Anyòsom mindig cseszeget az overállal, már csak tèli kabátot adtam rá, miòta plussz fok van- h&m es vastag kabátot kapott. Van egy szèp bèlelt dzsekink, erre gondoltam mára, de már el vagyok bizonytalanodva miben is vigyem ki, mert kicsit taknyos 2 napja, de semmi extra. Az app is vastag tèli kabátot ìr, kardigánt, trikòt. Kisfiamon most van egy újjatlan body, vastagabb pòlò+harisnya is + farmert kap. Itt a dzseki
Szerintem anyósra kellene egy overáll és mehet Isten hírével Kukutyinba. 😅
Bízz magadban!
Sztem az overál már vastag ez a kabátka pedig vékony.
Kb ilyen idő van itt is mint nálatok.
Body, hosszú ujjú póló, pulóver és télikabát. Így vittem ki.
Nekem ebből nem látszik, mennyit fed a derekából, de amúgy nekem is kissé vékonynak tűnik.
Viszont az overállal még többet ártanál neki, szenvedne benne nagyon.
Minden gyerek egyedi amúgy, pl. unokahúgomra mindig egy réteggel kevesebb kellett, mint rám (én baromi fázós vagyok, ő meg nagyon nem), ami nekem nagy gondot okozott, ha öltöztettem, mert fura volt olyat adni rá, amiben tudtam, hogy én magam megfagynék... De neki meg úgy volt jó. :)
Amúgy a képen lévő szerintem is most kicsit vékony, de nem kell overáll. Csak egy kicsit hosszabb télikabát.
"Az app is télikabátot ír"- ez most komoly hogy van olyan applikáció ami azt is megmondja hogy mit adj a gyerekedre??????
Neeee, én ezt nem akarom elhinni, hogy lassan már a levegővételre is applikáció emlékezteti az embeteket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!