Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek fázni fog ebben a...

Szerintetek fázni fog ebben a 2 èvesem?

Figyelt kérdés

8 fok van kint jelenleg, tűz a nap, hőèrzet 10 fok. Anyòsom mindig cseszeget az overállal, már csak tèli kabátot adtam rá, miòta plussz fok van- h&m es vastag kabátot kapott. Van egy szèp bèlelt dzsekink, erre gondoltam mára, de már el vagyok bizonytalanodva miben is vigyem ki, mert kicsit taknyos 2 napja, de semmi extra. Az app is vastag tèli kabátot ìr, kardigánt, trikòt. Kisfiamon most van egy újjatlan body, vastagabb pòlò+harisnya is + farmert kap. Itt a dzseki

[link]

2023. febr. 15. 13:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem anyósra kellene egy overáll és mehet Isten hírével Kukutyinba. 😅

Bízz magadban!

2023. febr. 15. 13:36
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Hát én ennél eggyel vastagabbat adnék rá, rendes télikabátot, amin nem fúj át a szél. 10 fokban valóban nem kell az overál.
2023. febr. 15. 13:40
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ennél azért egy kicsit melegebb kell. Ezt én tavaszi kabatnak adnám inkább.
2023. febr. 15. 13:43
 4/18 anonim ***** válasza:
66%

Sztem az overál már vastag ez a kabátka pedig vékony.

Kb ilyen idő van itt is mint nálatok.

Body, hosszú ujjú póló, pulóver és télikabát. Így vittem ki.

2023. febr. 15. 13:51
 5/18 anonim ***** válasza:
69%

Nekem ebből nem látszik, mennyit fed a derekából, de amúgy nekem is kissé vékonynak tűnik.

Viszont az overállal még többet ártanál neki, szenvedne benne nagyon.

2023. febr. 15. 13:52
 6/18 A kérdező kommentje:
Maradok akkor a rendes, tèli kabátjánál. Napon jò, de mèg csalòka, valòban. Ezt majd olyan 15 fokban..az ujjauli sem bèleltek ennek.
2023. febr. 15. 13:54
 7/18 A kérdező kommentje:
Ujjai
2023. febr. 15. 13:55
 8/18 anonim ***** válasza:

Minden gyerek egyedi amúgy, pl. unokahúgomra mindig egy réteggel kevesebb kellett, mint rám (én baromi fázós vagyok, ő meg nagyon nem), ami nekem nagy gondot okozott, ha öltöztettem, mert fura volt olyat adni rá, amiben tudtam, hogy én magam megfagynék... De neki meg úgy volt jó. :)

Amúgy a képen lévő szerintem is most kicsit vékony, de nem kell overáll. Csak egy kicsit hosszabb télikabát.

2023. febr. 15. 14:04
 9/18 anonim ***** válasza:
48%

"Az app is télikabátot ír"- ez most komoly hogy van olyan applikáció ami azt is megmondja hogy mit adj a gyerekedre??????

Neeee, én ezt nem akarom elhinni, hogy lassan már a levegővételre is applikáció emlékezteti az embeteket :(

2023. febr. 15. 14:13
 10/18 anonim ***** válasza:
44%
#9 sok eső gyerekes szülőnek segítség, vagy csak a biztonság kedvéért ránézni jó. Nem hiszem, hogy ezen annyira ki kéne akadni
2023. febr. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!