Úgy tudom, lehetséges, de hogy nálunk csinálják-e, arról fogalmam sincs. Ha jól emlékszem, a magzatvízből vesznek mintát. De ha el is végeznék, nem biztos, hogy az anya ebbe beleegyezne.
2023. febr. 11. 17:47
2/11 anonim válasza:
Van, cirka 1 millió forint, azt hiszem bármelyik synlabban megcsinálják.
Utolsó ezt a vérvételest akkor Magyarországon meg csináljak ? Sok rugo?
2023. febr. 11. 18:09
5/11 anonim válasza:
Hát, Kérdező, ezek igencsak húzós árak. Ha mégis te vagy az apa, akkor kiszórtál egymillió forintot az ablakon. Inkább várd meg, míg megszületik, az sem olcsó, de ennél azért kevesebb.
2023. febr. 11. 18:11
6/11 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nem tudod hasznalni a keresot, elengedtem.
Dehogy belinkelek neked valamit es meg arra is lusta vagy, hogy elolvasd, mikozben ott van benne minden, az mar nonszensz :D
2023. febr. 11. 18:11
7/11 anonim válasza:
#4 Ott vannak az árak a végén
2023. febr. 11. 18:12
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti az oké hogy ott az ára. De nem mindenhol pl ahol én lakom a legelső ingyenes a második már 170e Ft
2023. febr. 11. 18:26
9/11 anonim válasza:
"STANDARD (ALAP) VIZSGÁLAT: a laborba-érkezéstől számítva 7 munkanap. A levett vérminta kiszállítási ideje 1-3 nap – így összesen általában 8-14 naptári nap alatt adunk ki eredményt (1-3 nap szállítás + 7 munkanap + 1 hétvége). A vizsgálat ára 790 000.- Ft a részleteket az Árlistában találhatja meg.
EXPRESSZ VIZSGÁLAT: a laborba-érkezéstől számítva 4 munkanap. A levett vérminta kiszállítási ideje 1-3 nap – így összesen általában 5-10 naptári nap alatt adunk ki eredményt (1-3 nap szállítás + 3 munkanap + esetleg 1 hétvége). A vizsgálat ára 990 000.- Ft, a részleteket az Árlistában találhatja meg."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!