Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Együttlét után zuhany?

Együttlét után zuhany?

Figyelt kérdés

Gondolom más is így van ezzel, ha van rá alkalma, együttlét után lezuhanyzik, vagy legalább “ott” megmossa magát. Ha kimosom magam, azzal ártok a spermiumoknak, csökkenten a teherbeesés esélyét? Vagy inkább hagyjam, csak este legyünk együtt és majd reggel lezuhanyzok “ott” is?

Babát szeretnénk.

Bocsi a kényes téma miatt.

2023. febr. 8. 17:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Hát "ki" ne most magad, nem egészséges. Most magad le, ami kijön, azért már nem jár.
2023. febr. 8. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

*kár.

Mire kiérsz utána zuhanyozni, addigra már beér a befutó.

2023. febr. 8. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem rontja a teherbeesés esélyét ha lezuhanyzol.
2023. febr. 8. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Zuhanyozz nyugodtan. Én se bírnék reggelig várni vele.

Nem rontja az esélyeket nyugi.

2023. febr. 8. 18:06
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
8. osztályos biológiát jobb lenne ha tanulmányoznád, mielőtt babát akarnál. Tudod egy gyereket felnevelni is kell és a tudást át kell neki adni. De ha szülőnek nincs tudása, akkor a gyerekből buta ember lesz és nézd meg a butákkal mi történik...
2023. febr. 8. 18:14
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudod "kimosni" magad. Tudod, ha a spermát csak úgy vízzel ki lehetne mosni, nem kellene fogamzásgátló meg esemény utáni tabletta, nem lenne rájuk szükség.

Némi anatómiai és élettani ismeret (ejakuláció stb.) tényleg nem ártana.

2023. febr. 8. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen tökmindegy, mire kihúzza belőled a srácok ott vannak ahol lenniük kell
2023. febr. 8. 19:04
 8/12 A kérdező kommentje:

Imádom, amikor azonnal hülyét csinálnak valakiből, amikor kérdez egyet.

Szerintem aki ezen kiakad, ne lépjen be facen egy babatervezős csoportba se. Én is csak azért nem ott tettem fel a kérdést, mert bennem van annyi gát, hogy névvel és arccal nem kérdezek ilyet. 😄 - azért kösz. Ismerem a bilógiát, én is tudom, hogy a “kimosás” nem fogamzásgátlás, csak érdekelt, nehogy rontsa az esélyeket. Szerintem amikor gyereket akarunk és ha többedik hónapban sem jön, mindenhol elkezdjük keresgélni, hogy mit tehetünk még meg, mi lehet a baj stb.

A normális válaszokat köszi!

2023. febr. 8. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Hat aki nehezen esik teherbe annak pont azt szoktak javasolni hogy maradjon nyugton egy ideig “utána”
2023. febr. 8. 22:01
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
9# És ezt orvos szokta javasolni, vagy a Mari néni? Mert én orvostól még nem hallottam ilyet, csak úgymond "népi bölcsességként". Szerintem semmi igazságtartalma nincs. Ha nehezen jön össze a baba, akkor hasznosabb elmenni orvoshoz kivizsgáltatni a pár mindkét(!) tagját, és ott keresni az okokat.
2023. febr. 9. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!