Együttlét után zuhany?
Gondolom más is így van ezzel, ha van rá alkalma, együttlét után lezuhanyzik, vagy legalább “ott” megmossa magát. Ha kimosom magam, azzal ártok a spermiumoknak, csökkenten a teherbeesés esélyét? Vagy inkább hagyjam, csak este legyünk együtt és majd reggel lezuhanyzok “ott” is?
Babát szeretnénk.
Bocsi a kényes téma miatt.
*kár.
Mire kiérsz utána zuhanyozni, addigra már beér a befutó.
Zuhanyozz nyugodtan. Én se bírnék reggelig várni vele.
Nem rontja az esélyeket nyugi.
Nem tudod "kimosni" magad. Tudod, ha a spermát csak úgy vízzel ki lehetne mosni, nem kellene fogamzásgátló meg esemény utáni tabletta, nem lenne rájuk szükség.
Némi anatómiai és élettani ismeret (ejakuláció stb.) tényleg nem ártana.
Imádom, amikor azonnal hülyét csinálnak valakiből, amikor kérdez egyet.
Szerintem aki ezen kiakad, ne lépjen be facen egy babatervezős csoportba se. Én is csak azért nem ott tettem fel a kérdést, mert bennem van annyi gát, hogy névvel és arccal nem kérdezek ilyet. 😄 - azért kösz. Ismerem a bilógiát, én is tudom, hogy a “kimosás” nem fogamzásgátlás, csak érdekelt, nehogy rontsa az esélyeket. Szerintem amikor gyereket akarunk és ha többedik hónapban sem jön, mindenhol elkezdjük keresgélni, hogy mit tehetünk még meg, mi lehet a baj stb.
A normális válaszokat köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!