Mikor fog kint járni?

Figyelt kérdés
1 hónapja indult el egyedül. Lakásban már szalad. De kint... 1-2szer ment 10 métert kb. Szóval tudna. De nem megy. Leteszem áll és sír hogy vegyem fel. Itthon az udvaron is. 😑
2023. febr. 5. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
ne vedd fel
2023. febr. 5. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, menni fog. Csak még fura neki a kinti cipő, majd belejön. Amúgy ha sír, akkor én azért felvenném. Egy 1 év körülit még nem reguláznám erőből, hogy szenvedjen, ha egyelőre nincs erre készen.
2023. febr. 5. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk nagyobb gyereket se nevelnék ilyen módszerrel, de ki hogy...
2023. febr. 5. 18:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Felveszem, nem hagyom sírni. Csak örülnék ha menne. Mert nehéz. Meg hát na, menjen, játszon, fedezze fel a világot. 😃 Ott vagyok mellette, csak ne kelljen már fogni. Úgy vártam hogy járjon már. Tavaly nyáron mászva már bejárta az udvart, ismeri, meg kézben is annyit vittem már kint hogy az csak.
2023. febr. 5. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak teljesen flexibilis es rugalmas puhatalpu/ barefoot cipoben erezte magat jol kint (is). Abban meg sem all :)
2023. febr. 5. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen gyerekek, más az érzet szobában, mint betonon, füvön, homokban, meg fogja szokni.

Nyárin nagyon vicces ahogy a járni kezdett babák a játszótéren aggodalmaskodnak ha mezítláb a homokba kell lépniük.

Meg kint nagyobb a tér is amit belát. Esetleg ha úgy teszed le hogy egy kis részre, valami "sarokba", hogy ne a nagyvilág legyen egyből körülötte? Te meg leülsz mellé, és elindul ha akar.

2023. febr. 5. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy ismerős helyen a sarokba letettem, előbb egy pad mellé hogy legyen valami támpont, aztán ahogy arrébb battyogott, megfogtam az egyik kezét és elkezdtem mutogatni, mesélni (kapjuk el a galambot, jaj de szép a mászóka megnézed?) és úgy lépdeltünk.

Első nap 5 perc, majd popsira hupp és sírt, másnap már 15 perc volt, úgy kellett haza tessékelni, utána gond nélkül fél órákat eltotyog egyedül (de sokszor visszatér a babakocsihoz, gondolom a biztonságérzetért). Ez múlt héten volt, szóval friss az élmény.

Lehet a cipője nem a legkényelmesebb. De a kézenfogás, úgy séta megér 1-2 próbát.

2023. febr. 6. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!