Mire jó a kismama nadrág?
Minden terhes hord ilyet?
Én most vettem egyet de a hasamnál nem a legkényelmesebb…
Mire jó... Hát arra, hogy terhesen hordd.
De nem kötelező. Ha neked a normál szabás kényelmesebb, senki nem kényszeríti rád.
Nekem nagyon kényelmes terhesgatyáim voltak. Nem volt kint a derekam, takarta a hasam, nem nyomott sehol. A normál szabású nagyon hamar kényelmetlenné vált, a sima leggings "legurult" a pocakomról.
Nyilván....Pont ezért kérdezem h mi célja van, mert most vettem az elsőt és kényelmetlen/utálom.
Lehet van jobb fazon is, de lehet akkor már a leginggsek fele nézegetek.
Attól is függ, hány hetes terhes vagy és mekkora a hasad.
Nekem egy sima gumisabb, magas derekú, kisebb terheshasra való darab elég volt 7 hónapos korig, mert pici volt a hasam. De a sima nadrágjaim már kényelmetlenek voltak 4 hónaposan, a csípőfazont meg utálom.
Az olyan igazi nagy hasra való 7 hónaposan lett jó, de úgy, hogy szűkíthető gumival, mert amúgy lecsúszkált, idegesített.
Oh, még csak 11, hirtelen felondulasbol vettem, hogy majd legyen mert le colt akciózva.
Igazából puffadok is eleve, most a szokásosnál is jobban, és mar most kidudorodik (tudom ez mèg nem látszik, de hidd el úgy nézek ki 🤣), és van olyan nadrágom, ami már nem kényelmes. Így gondoltam ha már megláttam megveszem későbbre.
Amikor próbáltam 2 hete kb még volt a hasánàl hely, most mondom azóta meg nem lóg rajtam, inkább idegesít a hasam közepénél, hogy “nyom” vagy érzem az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!