Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismama ruha rendelés pontos...

Kismama ruha rendelés pontos méretekkel?

Figyelt kérdés

Szeretnék magamnak kismama ruhát (most konkrétan nadrágot és felsőt) rendelni, de a legtöbb helyen csak annyit írnak, hogy S,M, ... Viszont nekem nem ilyen egyértelmű a méretem. Szeretnék (amennyire lehet) biztosra menni. A C&A oldalát néztem, de ott hosszú a szállítási idő. A H&M-nél pedig nekem megint nem egyértelmű a méretezés. (Itt sokan tanácsolták pl, hogy eggyel kisebbet rendeljek, mert nagyok.)

Van valakinek valamilyen bevált hely, ahonnan rendelni szokott?

Köszi a válaszokat!

2020. ápr. 13. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A bonprixnél tanácsos egy számmal kisebbet.

H und m nél múltkor pólókat, toppokat rendeltem a nagy pocakom miatt. A régi meretemben. Meg is lepődtem, mert jók, és 18kg-ot híztam. Szoptatos melltartóból 40-eset, előtte 38as volt a méretem. És ebbe a 40-esbe még picit nőhet a cicim (szüles utan, tejbelövelles) meg még párna is elfér majd. Amúgy most is használom.

Nadrágot még nem rendeltem.

2020. ápr. 13. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

S méret:36

M meret:38

2020. ápr. 13. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
H&Mnél saját méretet rendelj, bonprixnél eggyel kisebbet
2020. ápr. 13. 10:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2020. ápr. 13. 10:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Végül a H&M-ből rendeltem. A méretet a márettáblázat alapján határoztam meg. Kicsit félve rendeltem, mert 2 számmal eltért a nadrág méretezése a táblázat alapján, de megérkezett és teljesen jó lett. (Felsőt és ruhát is rendeltem, ott megegyezett a mérettáblázat alapján kapott méretem és amit amúgy is hordok.)
2020. ápr. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!