Nem tervezett gyermek esetén apuka mennyi idő alatt barátkozott meg az új jövevény érkezésével?
Komolyan, lehet én vagyok helikopter. De hogy a bánatba nem lehet észrevenni, ha valaki teherbeesik?!
Anyám 2x játszotta ezt el. Óóó nem tudtam... aztán meg kerültek elő a leletek, hogy 7hetesen már volt velük dokinál....
“ Hogyhogy 3 hete tudjátok? Vagy inkább csak akkor mondtad meg neki? Persze hogy ki van akadva, neki kell eltartani”
Mindenért is a nő a hibás? Eddig együtt éltek boldogságban, már gyerekeket is vállaltak, most meg becsúszott egy amit nem terveztek. De már egyből jönnek a direkt csinálta, direkt nem mondta el neki korábban kommentek …..
Süt a férfiak nőgyűlölete a kommentekből . Nem ritka 11 hetesen észre venni a terhességet, ha nem is gondol rà az ember. De miért az az első feltételezés, hogy a nő átverte a pasit, amikor ezt semmi nem indikálja? Szegény pasi, aki nem akart több gyereket , de az az ért ugye megvan, hogy a nőnek kell 9 hónapig szenvednie majd megszülnie? És ha már csak az átlag családmodellt nézzük, ez a gyerek is valószínűleg sokkal inkább a nőnek lesz a felelőssége, mint a férfinak, szóval a nőnek lenne itt nagyobb joga kiborulni. Felnőtt emberek módjára együtt kéne vállalják a felelősséget , hamár együtt csinálták, nem pedig bedurcizni….
“ Komolyan, lehet én vagyok helikopter. De hogy a bánatba nem lehet észrevenni, ha valaki teherbeesik?!”
Nagyon egyszerűen képzeld. Két kimaradt menszesz-nél már 8 hetes vagy. Ekkor kérsz időpontot esetleg dokihoz, mikorra bejutsz meg is van a 11 hét. De tudod te a menszesz hány száz ok miatt maradhat ki?
Nem feltétlen a terhesség az ember első gondolata.
A terhessèg nem úgy működik, hogy másnap màr érzed rugdosni a babát… hetekig elmehet az egész tünet nélkül is akár, akkor pedig mégis honnan kéne tudja? Az embernek van élete, intézi a dolgait, aki nem gondolkozik aktívan abban , hogy vajon terhes-e, ott simán észrevétlenül marad hetekig.
15!
Na ne mond, hogy nem az első hetekben rugdal?! Képzeld, 2 gyereket szültem. 0 rosszulléttel.
De ahogy te is írod 2 mensi kimaradás a 8.hét.
Bakker, ha az elsőt nem veszi észre sem értem, de hogy a másodikat se?! Nem terhességre gondol. Akkor mire?!
Vagy ha nem szabályos is, egy idő után, ami nem hónapik, csak feltünik, hogy kimaradt
Ha 8hetesen veszi is észre, akkor is van 4 hete elvetetni...
Ez egyik sem indok amit leírtál....
A helikopter
Köszönöm a válaszokat!
Az abortusz egyikünk számára sem volt opció, nem erre vonatkozott a kérdésem sem.
A védekezés az utóbbi években bevált, nem gondoltuk, hogy most lenne vele probléma. Miután feltette a doki a spirált, azóta az amúgy brutálisan erős vérzésem előbb lecsökkent, majd el is múlt. Az utóbbi egy évben maximum maszatoltam, de a doki azt mondta ez előfordul. Még egy évem lett volna spirál cseréjéig, csak a rutin féléves rákszűrésre mentem.
Értem én, hogy meglepte és le is taglózta, engem is. 3 gyerekkel sem egyszerű, még nekem is át kell gondolnom az új életünket 4-el, az biztos. Most úgy viselkedik, mintha csak az ő élete fordulna fel teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!