Mit gondoltok a Viktória, Hilda, Ursula, Konstanca, Kolumba, Szabina, Nájeli, Lurdesz nevekről?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 21:57
11/19 anonim válasza:
Kolumba, Konstanca, Nájeli, Lurdesz - nem adható Magyarországon.
12/19 anonim válasza:
‘96-os vagyok, a kornyezetemben volt nehany Szabina es Viktoria. A tobbi nekem borzaszto.
13/19 anonim válasza:
Viktória,Szabina-ezeket adnám.
14/19 Cater válasza:
Kb olyanok mint a Paprika.Volt egy (feltünèsi viszketésben szenvedő,) ismerősöm ő egy Skandináv országokban ( ott is csak egy ilyen volt) ezt adtak a magyar gyereknek.Papi volt a beceneve. Szerintetek kèsöbb ( óvodába, iskolába) milyen volt neki?! Mielőtt nevet adsz a gyerekeknek gondolkoz hallgass meg másokat.A Viktória, Hilda, Szabina jó többit felejtsd el .
15/19 anonim válasza:
Egyik sem magyar eredetű név. Szerény véleményem szerint, ha már magyarnak születtünk, válasszunk magyar nevet gyermekünknek.
16/19 anonim válasza:
Van Viktória és Hilda nevű ismerősöm,szerintem szép név.Még a Szabina elmegy,de a többi borzalmas.
17/19 anonim válasza:
A Viktória tetszik és könnyen becézhető. A többi nem tetszik.
18/19 anonim válasza:
Pl .Szabó Lurdesz...borzasztó. Szabò Najeli..azt sem tudni fiú vagy làny.klasszikus nevek a legszebbek, de igaz ha lehet csúfolni biztosan fogják.Lurdesz Madonna nevezte el a lànyàt..hmm szerintem nèzzètek mèg àt a neveket alaposa. Olyan mint egy tetkó örök èletre szól😊
19/19 1112 válasza:
Viktória, -jó
Hilda, -nagyonjó
Ursula, -jó
Konstanca,-nagyonjó
Kolumba, -nemjó
Szabina, -nagyonjó
Nájeli, -fura
Lurdesz -nemjó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!