Ha elköltöznétek, váltanátok gyerekorvost is?
Nem.
Igaz én kicsit más eset vagyok. Én még szülés elött költöztem vidékre. Az első gyerekkel megpróbáltuk a helyi körzetiorvost. Az első talalkozás után úgy éreztem, neeeem akarok vele többet találkozni. Aztán a 2.találkozás ezt be is igazolta.
Valtottunk.
30km-re van a városban az orvosuk. Aki nekem volt a gyerekorvosom, illetve tesóim még hozzá járnak (na ők költöztek és maradtak nála)
Inkább beviszem a kicsit (azóta 2 gyerek van) havonta oltásra, a nagyot meg akár hetente mert most kezdte az ovit. De tudom, hogy ott a maximumot kapják. Nem úgy mint a körzetisnél, aki megrángatta majd ordított a 2 hetes fiammal.
Mi is pont ebben a helyzetben vagyunk, még a távolság is ugyanaz. Még nem váltottunk, keresem az igazit.
Szerintem kényelmes lenne, ha közelebb lenne, pláne hogy a kislányom (8 hónapos) utál autózni. A mostani gyerekorvosunk nagyon leterhelt, vegyes a praxisa (felnőtt+gyerek), nagyon szeretem, de jobban szeretnék egy kevésbé leterhelt, jobban utolérhető csak gyerekorvost találni a közelben.
Ha teljes mértékben elégedett vagy, és nem okoz problémát bármikor elvinni autóval a gyereket hozzá, akkor nem váltanék.
Váltottunk már más okokból, tudom, hogy amilyen orvoshiány van, nagy kincs a normális gyerekorvos.
Mi elköltöztünk és váltottunk gyerekorvost (igaz csak 20 km) viszont ő már nagyon közel van a nyugdíjhoz, így előbb utóbb úgyis váltani kellett volna.
Egyébként teljesen megértem a kérdésed, mi is dilemmáztunk még így is a dolgon. Nem szívesen váltanék le olyan orvost, aki nagyon bevállt.
Körülményektől függ.
Tudtok-e autóval menni, vagy az a 30 km 2 átszállással és 1,5 óra tömegközeledéssel valósítható meg?
A környéken nincs jó orvos, vagy szimplán ragaszkodtok a régihez?
Ha van elérhető közelségben is olyan, aki megbízható, jó szakember, váltanék.
De nálunk pl. az új gyerekorvosunk nem vette észre a tüdőgyulladást a lányomnál, ha odamentünk időpontra, húzta a száját, hogy miért pont aznap mentünk, rengetegen vannak a váróban így is... Adtam még egy esélyt egy másik orvosnak a városban, ő viszont nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!