2022 legbizarrabb névadásai, keresztnevei?
Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 14:53
2/9 anonim válasza:
Nem Magyarország; egy Midas és egy B'Elanna született a környéken. Aki nem tudná, Midas király mindent arannyá változtatott az erintesevel, B'Elanna pedig a StarTrek Voyager sorozat egyik szereplője.
3/9 anonim válasza:
Én láttam két új érdekeset az MTA -listában.
Egyik Ilcsi volt, másik Berfin. :) :) Remélem, azért csak kérvényezték, hogy fölkerüljön a listára, de mást adtak végül. :):)
A fiúnevekre még nem néztem rá idén. :):)
Amúgy, itt vannak. :):)
5/9 anonim válasza:
Berfin… mint egy böfögő delfin. 😂
“Napapa”: szerencsétlen gyerek most született, de a szülei máris öregember szerepbe kényszerítenék a névadásukkal.
6/9 anonim válasza:
Napapa Magyarországon nem adható név
7/9 anonim válasza:
#6: Elolvastad, amit az 1. linkelt? Benne van, hogy egy elmebeteg szülő ezt a borzalmat akarta kérvényeztetni itthon a gyerekének.
8/9 anonim válasza:
Most olvastam el, 6. Totál mindegy, mit kervenyeztek, hiszen nem engedélyezték, ergo nem adható, nem lesz hivatalosan ez a gyerek neve. Ettől függetlenül ha ők Napapanak akarják hívni, úgy fogják akkor is, ha Pálként lesz anyakonyvezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!