Mi a legbizarrabb kérdés, amit ezen az oldalon olvastál?
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 05:15
1/9 anonim válasza:
Az ismerkedés kategóriában szoktak lenni érdekes dolgok... Például amikor valaki olyan lányt keres, aki szeret pelenkát hordani.
2/9 anonim válasza:
“Hogy is hivjak azt az izet amiben a kajakosok mennek?” :D
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Elég csak a Természetfeletti lények témakör kérdéseit végignézni, és kitépi az ember a haját:
Van olyan asztrális lény, amelyik/aki úgy néz ki mint egy tücsök?
Hogyan törli ki a kentaur a hátsóját nagy (esetleg kis) WC után?
Az Északi sarkon a manóknak hogy lesz gyerekük?
Mi történik a szellemmel, ha Higgs-bozont eszik?
Ha a zombik húsát megsütjük, akkor azt meg lehet enni?
5/9 anonim válasza:
U. Xorter vagy hogyishívják, neki a nyilvánvalóan totál képtelen f.szságai a természettudományok kategóriában. egy időben szinte napi rendszerességgel írta ki az ilyesféle agymenéseket, mint hogy "ha az ember végtelen dimenziós objektum lenne, mit érezne, miközben elnyeli egy fekete lyuk?", meg hasonlók
6/9 anonim válasza:
7/9 Metionin válasza:
Hogyan és mikor kell szexelni, hogy kristály, indigó, tündér vagy az épp divatos ezoterikus izé gyerekünk szülessen?
8/9 anonim válasza:
Egyszer olyat olvastam, hogy valaki nőktől kérdezte, szoktunk-e "pisitáncot" járni, amikor pisilnünk kell. Aztán a leírásban bővebben kifejtette, hogy arra gondol, amikor valaki pl. egyik lábáról a másikra ugrál, amikor nagyon kell pisilnie, meg ilyenek. Nem emlékszem pontosan a szövegére, meg elég hosszú is volt maga a leírás, szerintem tuti volt legalább egy A4-es oldalnyi a szöveg, amiben ecsetelgette, de ahogy olvastam, szó szerint elképzeltem, ahogy ott veri magának, miközben írja :S Nagyon beteg volt.
9/9 anonim válasza:
8# Í, véletlenül pontoztalak le, bocsi :( Amúgy hatalmas 😆 Ez a legbetegebb eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!