Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek baj, ha elgondolko...

Szerintetek baj, ha elgondolkodik egy gyerek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, eleg h.lyen tettem fel a kerdest, de nem hiszitek el, amiota a baratnom emlitette nekem ezt a fajta elbambulos epilepszia rohamot, mivel az o 5 eves kislanyanak van, de neki mar minden fele, a feje leesik, vagy a szeme felakad, de van bizony elbambulos is.

Na es en azota semmi mast nem figyelek, csak ezt. A kisfiam tobbnyire akkor szokott, ha kozeledunk az alvashoz. Vagy esetleg kerdezek tole valamit, elbambul egy 5 masodpercre, es valaszol. Vagy mikor rajta kapom, h nez maga ele, kerdezek valamit, es bambulas kozben valaszol. Vagy rogton utana. A kezemet a tuzbe tennem, hogy o olyankor gondolkodik.

Kerdeztem egy masik baratnomet, hat neki meg nem szokott a gyermeke. Erdekes..... Szerintem meg mindenki elszokott. En is nagyon gyakran, mikor kint alvos ido van, egesz nap bambulok magam elott.

Nyugtassatok mar meg, h ti a gyerekeitek is szokta csinalni es minden oke, mert komolyan megbolondulok mar ettol.

Egyebkent a fiam 22 honapos, nagyon baratsagos, beszel mar, szavakban, nem mondatokban, nyugodt termeszetu. Nem hisztis.

Koszi

2023. jan. 18. 18:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

És az a fura, hogy amikor már elég idő eltelt, le is nyugodtam akkor okkal egyértelműbb lett, hogy melyek a használhatatlan válaszok.

A számomra(!) használhatatlanok.

És érzem, hogy ehhez kellett valahogy az is, hogy már ne kattogjak folyton ezn!!

És amikor az élet eltérített, úgy értem, hogy nagyon mással kellett foglalkoznom, akkor egyszer csak megvolt. Legalább az, hogy mi a jó irány...

Nagy élmény. Meg jó emlék.

2023. jan. 19. 03:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Meg amúgy így jöbbentem rá utólag a valamikori rossz döntéseimre, ezek súlyára...
2023. jan. 19. 03:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez meg már annyira nem volt jó.

Ekkor kezdtem célzottan azzal foglalkozni, hogy mitől függ, hogy jó döntést, hozunk-e.

Hogy lehetne megtanulni jól csinálni...

2023. jan. 19. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!