Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Baj ha "elgondolkodik"/"elbamb...

Baj ha "elgondolkodik"/"elbambul" a gyerekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok anyukak, olvastam, hogy letezik egy epilepszia forma, ami ugy nyilvanul meg, hogy maga ele nez es mintha kikapcsolna a gyermek. Nem reagal semmire.

Na most, szeretnek kerdezni toletelek errol az elbambulasrol. Hogyan tudom ezt megkulonboztetni egy olyan eszrevehetetlen rohamtol? A kislanyom 18honapos, amiota megszuletett elbambul neha, de viszont en azt hittem, hogy ez teljesen normalis, mivel en is csinalom, meg szerintem nincs ember, aki nem csinalja.

Ezekbol az elbalmbulasokbol kitudom siman zokkenteni. Mar arra is reagal ha csak kozelebb teszem hozza a fejem.

Altalaban akkor csinalja, amikor eszik, vagy nem csinal ugy semmit, rajzol a homokba, vagy ilyen tok laza dolgot csinal, egy pillanatra elbambul, de nem fagy le,nem hagyja abba a, hanem kozbe o csinalja a kis dolgait, csak maga ele nez, aztan meg vissza.

Nyugtassatok mar meg, hogy tul reagalom, minden rendben es a ti gyerekeitek is szoktak maguk ele nezve elbambulni.

Amikor elbambul ki kell zokkenteni vagy hagyjam beken es ne buzeraljam?

Koszi szepen a valaszokat!

#gyerek #elbambulás #Magaelenez
2022. aug. 20. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan tudom ezt megkulonboztetni egy olyan eszrevehetetlen rohamtol?"

- Így: "Ezekbol az elbalmbulasokbol kitudom siman zokkenteni."

2022. aug. 20. 17:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Es mindig ki kell zokkenteni?
2022. aug. 20. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kellene.

Szerintem nem kellene ezt túllaggódnod. Ha tényleg epilepsziás rohama lenne, azzal úgysem tudnál mit kezdeni, csak figyelni, hogy ne okozzon magának kárt. Ha idővel amúgy is megszűnik a bambulás, akkor világos, hogy semmi ok nincs az aggodalomra.

2022. aug. 20. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem minden gyerek csinálja.
2022. aug. 20. 18:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Szeeintem is, en is ugy veltem, h ez egy tok termeszetes dolog. Kiveve ha lefagy es nem reagal.
2022. aug. 20. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne zavard meg. Most egyesíti a kvantumelméletet a gravitációssal és már félig kiszámolta, de mindig megzavarják.
2022. aug. 20. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem se zavard mindig.

Az lenne az igazi, ha valahogy sikerülne megnyugodnod (informciók, nem csak innen a GyK-ről)...

2023. jan. 22. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia nekem is ezt csinalja 23 honapos fiam.

Mi lett veletek végül? Engem is bosszant naponta többször csinalja ezt nekem is evesnel meg ha raer

2023. máj. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!