Mit tegyek? Férjem kórházba dolgozok mint szállító . Ez járvány miatt nagyon elgondolkodok nem kénne ha haza jön hozzánk.
Július, augusztus...
Ha belefér anyagilag hogy külön költözzetek akkor belefér.
Viszont ha meg akarod óvni magadat és a gyerekeket, akkor nincs kijárás, meg munka sem.
Lehetőleg a bolttal is óvaótosan, inkább hordja valaki a kaját.
A gyerekek nem veszélyeztettek és ti sem igazán. Mármint ha el is kapja a férjed, nem valószínű, hogy belehalna.
Szerintem támogatni kéne ebben a nehéz időben, nem pedig kvázi elhagyni, cserben hagyni.
Hordjon munka közben vedoruhat és otthon az első dolga legyen az alapos kezmosas, arcmosas és ruhacsere.
Cipőt is hagyja a bejárati ajtón kívül.
Hogy meddig tart, azt senki sem tudja
A gyerekekre a legkevésbé veszélyes. Emiatt ne aggódj. De minimálisra csökkentheted a veszélyt,ha - ha van rajtunk kesztyű, vegyük le a házon kívül és tegyük egy zacskóba - töröljük a lábunkat a klóros lábtörlőbe még az ajtó előtt - lépjünk be a lakásba - vegyük le a cipőnket és tegyük egy olyan helyre, ahol nem érintkezik a házi cipőnkkel - vegyük fel az otthoni cipőt - mossunk kezet - vegyük le az utcai ruhánkat és tegyük le elkülönítve - fertőtlenítsük a kilincseket, kulcsokat, kapcsolókat, telefont stb. - mossunk kezet - szellőztessünk.
Egyébként én körzeti nővér vagyok és a 78 éves, 1 éve emlőrákkal diagnosztizált édesanyámmal élünk. Megértem a félelmed, de a fiatal, főleg a gyerek szervezetre a legveszélytelenebb a COVID-19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!