A következő rajzfilmeket hány éves kortól nézhetik a gyerekek?
Figyelt kérdés
Ezekben a rajzfilmekben szerepel erőszak, de gyilkosság nem.
Én 4-5 évesen ezeket néztem a Pro7-en, nem érzem úgy, hogy bármi bajom lett volna.
Elég jámbor ember vagyok, a légynek se tudnék ártani.
Mi a véleményetek?
2023. jan. 17. 19:23
1/3 anonim válasza:
Szerintem ettől biztos nem lesz erőszakos a gyerek. Mi Bones-t nézünk a férjemmel (altatás után) és egyszer egyszer odajön a gyerek közénk. Na azt baromira nem kéne elvileg néznie, de én is néztem ilyeneket anyukámmal kicsi koromban és nagyon hangulatos volt nagyoknak való filmeket nézni, amit tudtunk, hogy amúgy nem szabadna. Ritkán volt ilyen, de az szép emlék volt. Ha azon kapod a gyereket, hogy békát nyúz a kertben, akkor gondolkozz el, de amúgy nem hiszem, hogy ezen múlik az erőszakossága.
2/3 anonim válasza:
Hogyha valami nagyon erőszakos, attól úgyis megijed, nem szeretné nézni
3/3 anonim válasza:
6 - 7 évesen kemény horror filmeket néztem (azóta is a szeretem) nem öltem meg senkit, kisgyermek nevelő vagyok.
Nem azt mondom, hogy mindent is nézzen a gyerek, de ne fogjunk mindent a tvre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!