Az ilyen esetek miért vannak?
Figyelt kérdés
'I'm 16 years old with 2 kids'
És ti mit gondoltok erről?
Sztem 16 évesen iszonyatosan nagy felelőtlenség a gyerek vállalás(legalább az érettségi legyen meg) és feltéve ha van kiszolgáltatottá teheti az adott nőt.
2023. jan. 16. 23:35
1/18 A kérdező kommentje:
*Feltéve ha vele van a gyerek apja
2023. jan. 16. 23:36
2/18 anonim válasza:
Mert sok a hülye. Ezt nem lehet jobban magyarázni.
3/18 Noren1989 válasza:
Ez ilyen alabama-gyanús sztori?
4/18 A kérdező kommentje:
3as sok ilyen eset van Angliában meg az usaba. És am ez származástól független. De full nem értem.
2023. jan. 16. 23:51
5/18 anonim válasza:
Nem mindegy?
En 35 vagyok es totalisan taszit minden szempontból a gyerek tèma
7/18 anonim válasza:
5-6! Akkor mit kerestek ebben a kategóriában??
8/18 anonim válasza:
Amúgy mindig mindenki az USA-t meg Angliát hozza példának, de rengetegen vannak Oroszországban is. Volt egy ismeretterjesztő film az orosz cigányokról, ahol a lány gyerekek 10-12 éves koruk körül átköltöznek a jövőbeli férjük családjához és ott nőnek fel (suliba nem járnak).
9/18 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Azért vannak, mert egy lány átlagosan 12-13 évesen elkezd menstruálni, vagyis simán belefér 2 gyerek 16 éves korig. Nyilván nem ideális ez, nyilván előtte kéne valami tanulmányi eredmény (ne adj isten munkaviszony), meg nyilván a mai világban nagyon korainak számít. De ettől még ilyenek mindig voltak, nem olyan nagy hír ez. És vannak bőven itthon is. Romáknál nagyrészt, de nem csak náluk.
10/18 anonim válasza:
Az ilyen esetekhez nem kell külföldig menni. BAZ, Szabolcs meg Hajdú-Bihar megyében nagyon gyakori jelenség, meg persze más megyékben is van rá példa.
Ide vezet a 0 edukáció, a látott családi minta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!