Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnék három keresztnevet...

Hogy tudnék három keresztnevet adni a gyermekemnek?

Figyelt kérdés

Ahogy a celebek más nemzetiségűnek vallották magukat, hogy Noah legyen a gyerekük, úgy lehet 3 keresztnevet is adni? Melyik nemzetiségre kell hivatkozni?

Kérem,a minek neki 3 nevet mellőzük.

2023. jan. 14. 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Pedig engem tényleg érdekel :D

Miért?

2023. jan. 14. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Pont azért sehogy, hogy a hozzád hasonló elmebetegek ne csesszenek ki a gyerekükkel.
2023. jan. 14. 20:55
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg!

De miiiiiért?

2023. jan. 14. 20:56
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Engem is érdekel, komolyan minden gúnynélkül.

Esetleg Amerikába lehet 🤔 ott amugyis teljesen másképp adnak nevet. De ez csak tipp.

Meg talán Svájcba.

2023. jan. 14. 21:00
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Sehogy. Vagyis de, menj hozzá egy László/Balázs/Rózsa stb. vezetéknevűhoz és utána már csak arra kell figyelned, hogy a hozzáillő nemű gyereket hozd össze.

Amúgy meg sehogy. Azért adhattak, külföldi írásmódú nevet, mert ott van törvényi kitétel, HA bizonyítani tudja a külföldi felmenőt, akkor lehet. Keresztnevén tekintetében pedig nincs ilyen. Egyértelmű a szabályozás, legfeljebb 2, azaz kettő keresztnév adható. Vagyis, amíg ők éltek egy törvény adta lehetőséggel, te egy új törvényt akarsz. Ha elmúltál már 10, akkor gondolom, érted a különbséget 😉

2023. jan. 14. 21:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Ők egy jogi kiskapuval éltek, amire egy ügyvéd hívta fel a figyelmüket. A kérdés az lett volna, hogy ilyen esetben, amit én szeretnék van-e kiskapu?
2023. jan. 14. 21:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként feltettem egy normális kérdést és nem értem a gúnyos, degradáló hozzászólásokat. Azért mert nem értetek egyet valakivel, miért kell lenéznetek és mért nem lehet emberségesen állni a másikhoz?
2023. jan. 14. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Miért kellene az ostobákat eltűrnünk?
2023. jan. 14. 21:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem lehet 3 keresztnevet adni.

Hangzásra meg lehet oldani, pl.: Hannadóra Nikolett.

2023. jan. 14. 21:25
 10/13 anonim ***** válasza:
86%

#7! Nem voltam degradáló, leírtam a kettő közötti különbséget. Kiskapu pedig nincs. Illetve egy van, azt az első bekezdésemben találod.

2023. jan. 14. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!