Ma voltam két üzletben és 1 kisnadrágot találtam csak. Azt mondta az eladó, hogy nagyon ritkán van náluk. A címke szerint forgalmaznak ekkorát. Sinsay-ről rendeltem végül.
2023. jan. 9. 14:14
1/10 anonim válasza:
Én mindig találtam, amikor ilyen céllal jártam ott.
2023. jan. 9. 14:17
2/10 anonim válasza:
Én is. Pedig 4 pepco van a környékünkön, mindig máshova megyek, nem csak 1 üzletbe.
2023. jan. 9. 14:23
3/10 anonim válasza:
Árulnak elviekben de a miénkben én se sűrűn találok. Szerintem nagyobb a kereslet mint a kínálat sokkal így kicsi az esélye hogy találjon az ember, pláne hogy valaki napi szinten jár a pepcoba mintha kötelező lenne.
2023. jan. 9. 14:26
4/10 anonim válasza:
Nagyon ritkán van ebből a méretből a Pepcoban sajnos. Érdemes megnézni Marketplacen is, nagyon jó árban lehet találni alig használt baba ruhákat. Illetve még az F&F(Tesco) és H&M baba ruhák is elég jó minőségűek és sokszor van akció.
2023. jan. 9. 14:32
5/10 anonim válasza:
A budaörsi Auchanban mindig volt, amikor kerestem.
2023. jan. 9. 14:39
6/10 anonim válasza:
Mármint az ittani Pepcoban.
2023. jan. 9. 14:39
7/10 anonim válasza:
Nekem az a furi, hogy mintha mindenhol más lenne a készlet. Vagy ennyire "rá vannak függve" dolgokra a helyi lakók. :D Ahol éltünk, ott 74-es rugi nem volt egyszersem, amikor próbálkoztam. A barátnőméknél tele volt 74-es rugival a Pepco, de 80 fölöttit nem talált a kislányára sosem. Csomószor vásároltunk emiatt egymásnak.
Ahol most élünk, ott van dögivel 74+ cucc, itt kisebbek nem igazán.
2023. jan. 9. 15:16
8/10 anonim válasza:
7
Mindegyik más szerintem is
Egyikben fiús ruhák vannak
Màsikban inkább lányosak
Vagy hiányzik a 74-es vagy 92-es stb
( persze mindig ami nekem kellemene🤫🤔)
2023. jan. 9. 15:30
9/10 anonim válasza:
Még annyi kiegészítés, hogy a Pepco ruhák általában kisebbek a többinél, főleg úgy 74-es méretig. Mikor másik márkából jó volt az újszülött, a Pepcobol egyből a 62-es kellett a fiamra, 3 hetesen már inkább a 68 (57 centivel született), és mikor a Pepco 68rA váltottunk, akkor még a Lupilu 62-t még egy hónapig vígan használta.
Újszülöttként nem baj, ha nagyobb rájuk, a kezüknél visszahajtod, pár hét és kinövi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!