Mi a véleményetek a Mona(lány) és a Morgan(fiú) névről?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de nekem mindegyik nagyon tetszik, viszont nem tudom mennyire lenne elfogadott ebben az országban. Mondjuk tudom a Mona egyre gyakoribb, de a Morgan-t még nem hallottam senkitől, hogy így hívnák akár őt, akár a gyerekét.2023. jan. 8. 13:50
1/9 anonim válasza:
A Mona belefér, nekem a Morgan teljesen tájidegen. De a rengeteg külföldről behozott borzalom mellett még egészen szolid és viselhető kategória egy szép vezetéknévvel. Mondjuk nem a Tóthtal meg Kováccsal...
2/9 anonim válasza:
Nem fog tetszeni a véleményem,de a Mona nekem olyan prosti név.A Morgan meg abszolút nem jön be itthon,ahogy írták tájidegen.
3/9 anonim válasza:
A Morgan bár uniszex név, inkább nőknek adják Amerikában.
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen tudom, de itthon a női megfelelője a Morgána ami abszolút nem tetszik. A kis hableányból az Ursula testvére jut eszembe róla, és nem egy pozitív karakter. Maga a név is olyan gonosznak hangzik.
2023. jan. 8. 14:09
6/9 anonim válasza:
Elfogadható, főleg a jövő korosztályának. Nekünk még tájidegen, de valószínűleg ő Nátánok,Mironok,Benettek,Ádinok,Miltonok,Milók,Kevinek között fog felnőni és abszolút nem fog kitűnni közülük.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van már egy kisfiam az ő neve Matteó, most jön a kistesó, a nemét még nem tudjuk, de M betűs névben gondolkozunk nála is. Szóval, ha van esetleg javaslat ami ritka, de szép név akkor írhattok. ☺️
2023. jan. 8. 14:59
8/9 anonim válasza:
Mindekttő borzalmas, igen, a Mona is. Külföldön még lehet elfogadott, de itthon egyáltalán nem.
9/9 anonim válasza:
Mona még elmegy, de a Mona Lisával fogják cseszegetni örökké, ami nagyon fárasztó egy életen át.
A Morgan azért nem tetszik mert magyarosan a-val ejtve fura, márpedig itt így kell és így is fogják sokan.
Mínea számomra szép hangzású és nagyon ritka, Mininek becézve aranyos.
Fiúkból nekem a Miron tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!