A City meg a Morgan vesznek fel Magyarorszagon IT contractorokat?
Figyelt kérdés
Es ha igen, hogyan lehet rarepulni ilyen lehetosegekre? Kik a kozvetitok?2022. nov. 2. 11:18
2/5 anonim válasza:
Citi amúgy, nem city, és igen, biztosan vannak külsősök, de ahogy látom, Magyarokat igyekeznek azért főállásba fölvenni.
Jó hely amúgy szerintem mindkét cég, szerintem nem nagyon van rajtuk mit elkerülni.
3/5 anonim válasza:
En az egyiknel vagyok. IT-n nem jellemző a contractor keresés. Inkább pénzügyön a project munkakon.
Egyesek azért meghallhatnam az érveit miért is kerulendoek.
10 év munkatapasztalat és 3 cég után egyik legjobb hely ahol vagyok.
4/5 anonim válasza:
Magyarországon nem jellemző a Morgannél. Munkaerőkölcsönzés szokott menni másik cégen keresztül, de direktbe nem igazán szerződnek.
Más országban viszont igen, van több kollégám is, aki így van.
5/5 anonim válasza:
Jah és egyetértek #3-al, jó hely nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!