Ha meg van az anyagi háttér egy gyerek vagy több?
Mi 5-en vagyunk testvérek, én 3 gyermeket szeretnék. Két fiú után szeretnék egy lányt, de ha fiú lesz, akkor is nagyon örülünk. De a harmadikat csak évek múltán szeretném, most dolgozok egy kicsit.
Nekünk saját lakás, kocsi van, a fizetésből szépen megélünk, szerencsére nem számoljuk hónap végén, hogy mire futja. Ennek ellenére minden kiadást alaposan mérlegelünk.
Nagycsaládos gyermekként másképpen látom a dolgokat, mint az egykék. Mindannyian számíthatunk egymásra, bármikor segítünk a másikon, nekem ez nagyon fontos, s ezt szeretném a gyerekeimnek is átadni!
A rossz szülésélményed ne befolyásoljon egy újabb gyermek vállalásában. Sokunknak volt rossz élménye, de szerintem ahogy megfogtad a babád, elfelejtettél minden fájdalmat, s boldog voltál! Ez inspiráljon, valamint az a sok szeretet, amit a gyermekektől kapsz az elkövetkezendő években. Gondolj arra, hogy fogok kibírni az anyák napja ünnepséget könnyek nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!