Legkorábban hány évesen vállalnátok gyereket?
Figyelt kérdés
Most hány éves vagy és milyen nemű?2023. jan. 4. 18:57
11/19 anonim válasza:
25 éves koromra szerettem volna én is legalább egyet, 24 éves vagyok és lassan szülök. Ha lesz még egy gyerek, mindenképpen 30 előtt szeretném, nekem az a határ.
12/19 anonim válasza:
23 (21 evesen sulit befejezni, aztan dolgozni). De csak igy, utolag. A valosagban 25 evesen jott a vagy a gyerek utan, elotte nem. 28 evesen szultem az elsot.
13/19 anonim válasza:
23 voltam szuletett a lanyom.
31 eves korom elott 4 honappal szuletett a fiam.
Mondtam,ha 30.szulinapomig nem esek teherbe mar nem is akarok masik gyereket...a 30.szulinapomon lett pozitiv a tesztem.
14/19 anonim válasza:
30 alatt akartam gyereket vállalni, és mindig egyet terveztünk. 26 éves koromban kezdtünk el próbálkozni (1 éve voltunk házasok, 5 éve együtt, a férjem 5 évvel idősebb nálam).
Eltelt sok év sikertelenül. Februárra várjuk a babánkat, aki lombikkal fogant. 33 éves vagyok, a férjem 38.
15/19 anonim válasza:
Úgy voltam vele, hogy az egyetemet szeretném befejezni és 1-2 évet dolgozni, szóval 25-26 évesen, de mindenképpen 30 előtt szeretnék először szülni. A férjemnek "ráérünk arra még" volt a mottója, aztán amikor ő is szabad jelzést adott, soká is jött, nem is sikerült elsőre, úgyhogy 33 voltam, mire megszületett. A másodiknál közöltem vele, hogy nincs tökölődés, nem akarom járókerettel tolni a babakocsit, na meg ő is rájött, hogy egyre nehezebben bírja az éjszakázást. Bezzeg a délceg 20-as éveinkben!
16/19 anonim válasza:
24
Hamarabb semmiképp de inkább 25-26 az ideálisabb.
35 éves nő vagyok, vannak gyerekeim, 30 felett szültem őket, így alakult.
17/19 anonim válasza:
33-34-től jöhet. Aztán lehet, ha annyi idős leszek, még mindig találok érdekesebb dolgokat. Meglátjuk. :)
18/19 anonim válasza:
30 éves korom előtt semmiképp nem akartam gyereket, ezt én valahogy már tiniként éreztem. 35 évesen lettem terhes az első kisfiammal, aki most 10 hónapos. Egyet még tervezünk.
19/19 anonim válasza:
21 voltam, de vallaltam volna elobb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!