Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ilyen ember minek vállalja,...

Az ilyen ember minek vállalja, hogy nevelő szülő legyen?

Figyelt kérdés

Idézek egy cikkből:

"Csakhogy neki nincs helye ebben a családban. Az otthon számára börtön, amelynek egy külön szobájában éli a mindennapjait. Fogoly, mert a nevelőanyja megtiltja, hogy a közös légtérben legyen. Nem kommunikál vele, és azt sem engedi, hogy két saját gyermekével Nóri kapcsolatba lépjen. Amikor hazaér, egy szűk folyosón, egy elkerülőúton át jut a szobájába, így igazából alig van találkozási felület."

2022. dec. 31. 16:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés, ő miért vállalja (pénzért!), hanem miérz hogy engedik neki.

Bár ez sem kérdés: kevés a nevelőszülő, nem szűrik komolyan az alkalmasságot.

2022. dec. 31. 18:22
 22/27 anonim ***** válasza:
77%
Olyan sokat nem kapnak a nevelőszülők, de relatíve nem szakadnak meg a munkában. A gyerekekkel megcsináltatják az összes tennivalót, ha úgy van, megverik, iskolaidőben pedig reggel fél 8-tól délután 2-ig benn vannak a susuba gyerekek, aztán megy is a zsuzsu.
2022. dec. 31. 18:28
 23/27 anonim válasza:
56%

Valós, megtörtént sztorik!

- Srác a családba került, majd szépen megdugta mind a 2 lányt, mármint a szülők valódi lányait. Még szép, hogy kipaterolták.

- Apa imádta a fogadott lányukat. Anyuka féltékenykedett. Válás lett, a lány meg hiába akart az apánál maradni, nem engedte a hivatal. Miután kijött, a pasihoz költöztek, és 20+ évig volt a lánya. Érdekes, a pasi új felesége normális volt, és nem az átlag Gyakoris vénasszonyok agyi szintjén vegetált.

2022. dec. 31. 18:47
 24/27 anonim ***** válasza:
92%
Pénzért. Megvallom őszintén én is gondolkoztam rajta, de visszatartott hogy többnyire cickányokat lehet csak kihozni.
2022. dec. 31. 19:07
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
A 60e az csak a legkisebb alapbíj, de ez mellé még jön egy csomó juttatás. A díjak eltérők, de 160e körül kapnak 1 gyerek után. Ami igen jó pénz, sokkan pedig ezért vállalnak be gyereket. Van egy ismerősöm akinél 2 gyerek van ők valóban jól bánnak a gyerekekkel. Egy közös ismerősünk megtudta hogy jó pénz van benne és elkezdte ő is. Sajnos kaptak is gyereket, a fickó online szerencsejáték függő. Illetve mindennel seftel és sokszor bele is bukott.
2022. dec. 31. 19:11
 26/27 anonim ***** válasza:
91%

Őszinte leszek anno én is a pénz miatt vállaltam ideiglenesen.

A kislány (nem roma) eredetileg úgy volt, h 1 évig lesz velem.

Lányommal együtt játszottak, mindent megkapott!

A pénzel nem nagyon kell elszámolni, lese szrjk kb. A látogatás...hagyjuk is.

A lány 10 éves és már 6 éve velem van és velem is marad! Mindent megkap és úgy nevelem, mint a sajátom.

De sajnos a legtöbben tényleg sznk bele :/.

2022. dec. 31. 19:56
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok, lányom meg 8 éves.
2022. dec. 31. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!