Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerekkel mennyiből hozzátok...

3 gyerekkel mennyiből hozzátok ki a hónapot?

Figyelt kérdés

A férjem nyaggat, hogy szerinte nem csinálom jól, túl sokat költök stb. Hiába mondom neki, hogy minden drágult, egyszerűen képtelen elfogadni.

A kiadásokat vezetem, de azt mondja, mégis én csinálom rosszul.

Csak érdekelne, hogy más mennyiből hozza ki a havi költségeket.

2022. dec. 28. 17:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
96%
Miért van lepontonzva mindenki aki nem szűkösen él?
2022. dec. 28. 20:30
 22/36 cowboy válasza:
77%
#9:légy szíves válj el és gyere hozzám feleségül. Hozd ki 500-ból a hónapot (hitelt nem kell fizetni) és havonta minimum 1 wellness hétvégével és chippendale show-val jutalmazlak.
2022. dec. 28. 20:32
 23/36 anonim ***** válasza:
77%

Ne haragudj, 20-as, de azért ha 3 emberre elmegy havi 1 millió és abba még egy plusz táska meg kocsi fenntartása sem fér bele, akkor valamit nagyon rosszul csináltok.

Tudom, úgyis azt fogod mondani, hogy nem, mert magáról soha nem ismerné be az ember, hogy nem tudja kezelni a pénzügyeit, de nah, ez annyival az átlag felett van, hogy még józan paraszti ésszel is fel kéne fogni, valahova nagyon elszórjátok a pénzt.

Ha a gyerekednek pl. 3 magántanára van szüksége a tanuláshoz, akkor bocs, de bármit adtok is a minőségre, szegény nem lesz okosabb.

2022. dec. 28. 20:39
 24/36 cowboy válasza:
85%

Viccet félretéve, kiindulási adatok: 4 gyerek, 11-20 év közöttiek, hitel nincs, lakás 2*75 m2, kiadások 6 főre/hónap

-rezsi: 100.000

-kaja: 450.000

-gyerekek sportja: 80.000

-zsebpénz: 50.000

-mobil: 40.000

-kocsi: 50.000

-gyerek egyéb (mozi, szórakozás, csoki, stb.) 50.000

-ruházkodás: 40.000

-patika: 20.000

-előre nem tervezhető: 50.000

Biztos kihagytam valamit, mert kb.: 1,1 M a vége havonta.

2022. dec. 28. 20:47
 25/36 anonim ***** válasza:
87%

Én nem értem miért vannak lepontozva azok a válaszok, ahol azt írják sokat költenek havonta, pedig mi se költünk el egy milliót havonta, de attól még mások igen és a kérdésre válaszoltak...

És ha utána számolunk, nem is nagy luxus most 1 millió Ft 3 emberre, nálunk "csak" két gyerek van, és ha nem veszek semmi különöset a Lidlben egy hétre, az 50 ezer. Elmegyek egy hónapban kb 4-5x vásárolni és csak a kaja 250ezer volt. Arra jön a rezsi meg a többi. Ruhát is csak tessék lássék lehet venni használtan egy adott kor fölött, mert az én fiaim méretében nem nagyon kapok normálisan kinéző, nem leharcolt használt ruhát és nem öröklünk senkitől. Egy szezonnyi ruha , amiben van minden, újonnan meg kb 50 ezer forint, főleg ha hideg idő van. És az is kb póló nadrág pulcsi, semmi flanc, meg a cipők, amit folyamatosan nőnek ki. Szóval szerintem ha valaki jól él, akkor 1 millió forint 5 főre még csak nem is nagy pénz. Rengeteget inflálódott a forint.

2022. dec. 28. 20:54
 26/36 anonim ***** válasza:
87%

Nem azt mondtam, hogy nem fér bele, hanem, hogy nem költünk ilyenekre. Nincs többre szükségem. Autókat eladtuk, mert csak álltak.

Mint írtam a gyerekre sok megy el. Csak a suli+magántanárok több mint 200havonta. Szerintem összesen kb 350-400 amit ráköltünk. Suliba a kaja az egyetlen ami nem túl jó, így minden nap visz magával, meg hát kamasz húst hússal enne. Valamit mindig kinő, új cipő, új nadrágok. Havonta többször szoktunk koncertekre járni, színház, mozi stb.

2022. dec. 28. 21:07
 27/36 anonim ***** válasza:
84%

25-ös, én pl. nem pontoztam le senkit (a 4-es vagyok, aki írta, hogy kb. 320 ezret költ két gyerekkel, mert most erősen a ház befejezésére spórolunk), de ettől függetlenül nekem is tök abszurd, amikor valakk azt írja, 3-4 főre elmegy 1 millió forint, és abban nincsenek nagyon extra dolgok.

Mi 320-ból normálisan, egészségesen étkezünk (egyszer leírtam kb. 1 heti menünket itt valami kérdésnél, nem emlékszem pontosan, volt azon a héten talán spenótos-gombás quesadilla, bolognai spagetti, brokkolikrémleves, érts. nem krumplistésztán élünk), kicsit tartunk fent, ruházkodunk, megélünk. Ahogy mondtam, most nem rendelgetünk kaját meg nem kirándulunk, mert a kisebbik még pici is hozzá, de pl. tegnap pont elmentünk a Mekibe, karácsonyra vettünk új égősort és girlandokat, szóval azért ilyen "plusz" dolgok is férnek bele a rezsin és kajàn kívül.

És a maradékból ugye haladunk a hàzzal, pedig úristen, a közelében nem járunk havi 1 milliónak, de ebből a 320 ezerből sem érzem, hogy nélkülöznénk. Nem dőzsölünk, de nem nélkülözünk, és ilyen szempontból nekem is fura, mikor valaki azt mondja, elkölt ennyi főre 1 milliót és abban nincs semmi extra, semmi felesleges.

2022. dec. 28. 21:08
 28/36 anonim ***** válasza:
96%
Kitűnő tanuló, nem ahoz kell magántanár. Zenélni tanul.
2022. dec. 28. 21:09
 29/36 anonim ***** válasza:
62%

Kedves 20-as!

Most az, hogy te nem tartod feleslegesnek a magániskolát, az a te dolgod. Valljuk be, ez azért nem egy olyan kiadás, ami létszükséglet, vagy egy átlagos kényelmi szolgáltatás. De gondolom csak nem veszel minden hónapban egy luxus táskát magadnak, vagy iphone-t a gyereknek. Főleg nem lehet összehasonlítani egy egy éves gyerek eltartásának költségeit, és egy buborékban nevelt iskoláskorúét. Nem is értem hogy jutott eszedbe. Ha ilyen helyre járatod, akkor persze hogy meg kell venni neki mindent a legutolsó divat szerint, ha nem akarod, hogy élből kiközösítsék.

2022. dec. 28. 21:11
 30/36 anonim ***** válasza:
83%
Nem elit magániskola, hanem alapítványi. Abszolult nincs kiközösítés vagyoni helyzet alapján. Szerintem a mai oktatási rendszerben idehaza létszükséglet. Semmilyen buborékban nincs, persze kamasz és már ő választja a ruháit, de semmi extra, reserved, takko, new yorker.
2022. dec. 28. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!