Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerekkel mennyiből hozzátok...

3 gyerekkel mennyiből hozzátok ki a hónapot?

Figyelt kérdés

A férjem nyaggat, hogy szerinte nem csinálom jól, túl sokat költök stb. Hiába mondom neki, hogy minden drágult, egyszerűen képtelen elfogadni.

A kiadásokat vezetem, de azt mondja, mégis én csinálom rosszul.

Csak érdekelne, hogy más mennyiből hozza ki a havi költségeket.

2022. dec. 28. 17:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%
Ha a férjed szerint 350 ezer forint sok 5 főre, akkor mondd meg neki, hogy egy hónapig vegyen meg ő mindent.
2022. dec. 28. 18:20
 12/36 anonim ***** válasza:
38%
De amúgy ilyen kevés bevételre miért vállaltatok 3 gyereket?
2022. dec. 28. 18:20
 13/36 A kérdező kommentje:
Amikor a gyerekeket vállaltuk, akkor még jóval magasabb volt a bevételünk. Nem csak a férjem fizuja volt magasabb, hanem akkoriban még én is dolgoztam. Amikor a gyerekek megszülettek, még úgy gondoltuk, hogy én is hamar vissza tudok menni dolgozni. Nehézségekkel küzdő gyerekekkel nem számoltunk, de megoldjuk így is, csak a teljes életünket és világképünket kellett átformálnunk.
2022. dec. 28. 19:03
 14/36 anonim ***** válasza:
57%
350 eFt hitellel 5 főre, az vegetálás. Mit szeretne a férjed, hogy éhezzetek?
2022. dec. 28. 19:10
 15/36 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk a rezsi önmagában 212 900.Mondjuk viszonylag nagy házban élünk. Nincs hitelünk.

Kaja kb 250-300e. Ebbe benne van a gluténérzékeny családtag külön igényeinek megfelelő dolgok.

Én tisztítószert kb 6 havonta vásárolok kinézve mikor van akció.Olyankor eddig 60000-70000ft környékén költöttem.Mondjuk még most is a fél évvel ezelőtt vásárolt cuccokat használom, de kíváncsi vagyok mennyi lesz ez a következő vásárláskor.

Ruhára havi szinten nem számolom, mert ha látok valamit megveszem, meg ami épp kell, de alapvetően egyben szoktunk évszakonként vásárolni komolyabban és csak ,,hiánypótlás" van ha kiszakad, elvásik, megtetszik.

Cipőben nem spórolhatunk, spéci cipő kell az egyik gyerekünk számára.

Logopédus havi 15000-20000ft attól függ mennyi alkalom marad ki betegség miatt.

Autóra kb havi 50-60ezer megy el.Lehet kicsit több.

Szerintem add át egy időre a házvezetést párodnak, ő tuti jobban csinálja:D

2022. dec. 28. 19:28
 16/36 anonim ***** válasza:
48%

2 gyerek van.

Bölcsi 40000.-

Suli kaja 15000.-

Rezsi 150-200000.-

Nagy bevásárlás heti 70000.-×4=280-300000.-

Ruhák kb havi 100000.-

Ezen felül szoktunk 2-3 havonta wellness hétvégére menni, nagyobb nyaralásra sajnos nincs időnk a munka miatt.

Étterem havonta pár alkalom mer szeretek főzni, ez kb 100000/hó

2022. dec. 28. 19:30
 17/36 anonim ***** válasza:
35%
350ezer -80 hitel, meg a rezsi, az nyomorgást jelent.
2022. dec. 28. 19:32
 18/36 anonim ***** válasza:
84%
A férjed egy seggfej ebben a témában, már bocs. De legalábbis álomvilágban él. 320ezernél még hármunkra is többet költünk. Távolról sem költünk milliókat havonta, de még egy milliót sem. Abban azért lennének totál felesleges kiadások. Egy huszonhatodik drága táska, meg ilyen f.szságok, na nem. Nem a minőség ellen vagyok, csak a rongyrázást, és a felesleges tárgyak felhalmozását tartom rendkívül vicces viselkedésnek. A minőségre adunk, így élelmiszerre elmegy közel 300ezer havonta. Három főre, ebből 1 fő kisded. És csak alapanyagokról van szó, nem kész vagy félkész élelmiszerekről. Rezsi 70ezer/hó, hitel 60ezer/hó. Gyerek kozmetikumai 14ezer/hó, pelenka 20ezer/hó. Ezek a rendszeres kiadások, amik számodra is relevánsak lehetnek. Ruházkodásra nincs rendszeresítve összeg, így arra nem tudok mondani. De például én egy éve nem vettem magamnak semmit, a gyereknek meg csak téli overált és kiscsizmát vettem, azon kívül a legtöbb ruháját a fél évvel idősebb unokatesóitól örökölte.
2022. dec. 28. 19:52
 19/36 anonim ***** válasza:
85%
Akkor csinálja ő, vagy mondja meg pontosan hogy gondolja a spórolást. Könnyű az észt osztani.
2022. dec. 28. 20:15
 20/36 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 18as.

Mi 3an vagyunk, a gyerek kiskamasz. Simán elmegy havi 800ezer-1millió. Nem vásárolunk felesleges cuccokat. Pl. 2. táskám van összesen egy nagyobb a mindennapokra és egy pici, ha mondjuk koncertre megyek. De a gyerek oktatása sokba kerül. Ragaszkodunk a minőséghez ezért alapítványi iskolába jár, 3 magántanára van. Csak ezek több mint 200ezer havonta. 1,5 év alatt 5 számot nőtt a lába. Nem veszek ócska cipőt neki ( nem a márkát a minőséget nézem). Sorra növi ki a ruháit. Stb. Semmi rongyrázás nincs benne. Kocsink sincs mert Bpen lakunk nincs értelme.

2022. dec. 28. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!