Koszolja a falakat a gyereketek?
10
Dulux és Héra platinum
Az ominózus kávè lejött, de az olajfolt, mèz nem
( igen, ezek is én voltam)
3 éves. A falat nem koszolja, nem szokta taperolni. Az ajtók, ajtófél, föld, székek amik folyton ragadnak valami maszattól. Na meg a kanapé. Szerintem nincs olyan ami még ne borult, kenődött volna rá. Ha nem a kezétől lesz koszos, akkor a száját keni bele. Ezer folt van rajta, ráadasul amúgy is minden meglátszik a bézs színen. Havonta egyszer igyekszem kitakarítani, évente egyszer meg szakember jön átmosni. Kerestem már rá mosható huzatot, de még nem találtam meg az igazit.
Szerintem amúgy szerencsém van, utálja a gyerek ha koszos a keze, sokszor járunk megmosni.
Firkálni, festeni, ragasztani, vágni csakis felügyelettel hagyom. Egyszer mentem ki wcre hogy otthagytam, a saját arcát, kezét, lábát is kipingálta, az ajtófélfát, konyhabútort, fa kisszekrényt végigkarcolta egy nem működő golyóstollal, és épp a csekkeket filctollazta, meg ragasztotta össze. 3 perc volt. Azóta mindig ülök mellette ilyenkor.
6.5 éves autista kislány. Még nem mertünk nekikezdeni festetni. Pedig nagyon kellene már...
De keni a falakat a benyálazott tenyerével, kapott gyereksminkkészletet ( ő kérte), az is a falon végezte. Így minek?
Lemosható festék szerencsére, úgyhogy takarítjuk,ahogy tudjuk.
Pedig jövő nyáron akartam festetni,de nem lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!