Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Koszolja a falakat a gyereketek?

Koszolja a falakat a gyereketek?

Figyelt kérdés
Kisgyerek(ek) mellett milyen gyakran festetek? Nálatok is vannak koszok a falon? Nemrég festettünk 4 év után, 3 hónapja, és már megint itt ott összekoszolta a falat a 4 évesem.
2022. dec. 24. 18:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*7 és 3 évesek
2022. dec. 24. 19:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#10: dulux easy care az biztosan jó. A konyhában olajfoltot töröltem le róla, nyom nélkül eltűnt :D
2022. dec. 24. 19:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
4 éves, soha nem koszolta, a most 2 éves öccse sem. A nagy egyszer firkálta, de rászóltunk, azóta nem is próbálkozott vele.
2022. dec. 24. 20:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Hera Premium
2022. dec. 24. 20:12
 15/20 anonim ***** válasza:

10

Dulux és Héra platinum

Az ominózus kávè lejött, de az olajfolt, mèz nem

( igen, ezek is én voltam)

2022. dec. 24. 21:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Na akkor legközelebb valamelyik másikat választjuk. Pedig a Poli farbe matt latex-et is úgy hirdették, hogy mosható, dörzsálló. Vagy lehet csak én varok sokat. Kávé erről is lejött, de közelről nézve én látom, hogy hol volt.
2022. dec. 24. 21:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Firkálni nem firkálnak a falra, de kicsit koszos kézzel megfogják, véletlenül neki dobnak/végig húznak rajta 1-1 játékot, vagy pl visznek valamit és tuti úgy botlanak meg, hogy a falra fröcskölődjön.
2022. dec. 24. 22:31
 18/20 anonim ***** válasza:
56%

3 éves. A falat nem koszolja, nem szokta taperolni. Az ajtók, ajtófél, föld, székek amik folyton ragadnak valami maszattól. Na meg a kanapé. Szerintem nincs olyan ami még ne borult, kenődött volna rá. Ha nem a kezétől lesz koszos, akkor a száját keni bele. Ezer folt van rajta, ráadasul amúgy is minden meglátszik a bézs színen. Havonta egyszer igyekszem kitakarítani, évente egyszer meg szakember jön átmosni. Kerestem már rá mosható huzatot, de még nem találtam meg az igazit.

Szerintem amúgy szerencsém van, utálja a gyerek ha koszos a keze, sokszor járunk megmosni.

Firkálni, festeni, ragasztani, vágni csakis felügyelettel hagyom. Egyszer mentem ki wcre hogy otthagytam, a saját arcát, kezét, lábát is kipingálta, az ajtófélfát, konyhabútort, fa kisszekrényt végigkarcolta egy nem működő golyóstollal, és épp a csekkeket filctollazta, meg ragasztotta össze. 3 perc volt. Azóta mindig ülök mellette ilyenkor.

2022. dec. 24. 23:24
 19/20 anonim ***** válasza:
56%

6.5 éves autista kislány. Még nem mertünk nekikezdeni festetni. Pedig nagyon kellene már...

De keni a falakat a benyálazott tenyerével, kapott gyereksminkkészletet ( ő kérte), az is a falon végezte. Így minek?

Lemosható festék szerencsére, úgyhogy takarítjuk,ahogy tudjuk.

Pedig jövő nyáron akartam festetni,de nem lesz belőle semmi.

2022. dec. 25. 00:31
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Még én is koszolom nem hogy a kölyök. 3-4 évente teljes tisztasági festés
2022. dec. 27. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!